0

    Aquist - Nafukovací paddleboard Camouflage 10,5', zelená

    Výrobca
    Aquist
    Kód
    AQCAMG
    EAN
    8018417274671
    Vaša cena bez DPH
    308.33 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    369.99 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Kľúčové vlastnosti
    • 1 nafukovacia komora
    • Maximálna nosnosť 150 kg
    • 320 x 84 x 15 cm
    • Smerové plutvy
    • Protišmykový povrch PVC + EVA
    • Hmotnosť 10 kg
    • Pádlo a ručná pumpa súčasťou balenia
    • Zaujmite na prvý pohľad!

      Nafukovací paddleboard Aquist Camouflage vás zaujme svojím originálnym dizajnom spájajúcim modernú kamufláž s výraznými farebnými prvkami. V nafúknutom stave má rozmery 320 x 84 x 15 cm, vďaka ktorým je mimoriadne stabilný a vhodný skutočne pre každého.

      Paddleboard na všetky vaše obľúbené aktivity

      Paddleboard sa vďaka svojej stabilnej konštrukcii dá používať na stojatých aj mierne tečúcich vodách. Pokiaľ už máte nejaké skúsenosti, viete na ňom dokonca cvičiť jogu! Jeho dizajn je navrhnutý tak, aby sa ľahko kĺzal po hladine bez zbytočného odporu, ktorý by sťažoval pádlovanie. O vynikajúcu smerovú stabilitu sa starajú 3 demontovateľné plutvy. Tie sa dajú ľahko inštalovať na spodnú stranu.

      Kvalita na prvom mieste

      Základom paddleboardu je viacvrstvové PVC, ktoré sa vyznačuje špičkovou odolnosťou voči prepichnutiu. Povrch je potiahnutý špeciálnym EVA materiálom s výbornými protišmykovými vlastnosťami. Pri výrobe sa používa unikátna technológia drop-stitch, ktorá sa stará o udržanie tvaru paddleboardu aj pri maximálnom nafúknutí. Obavy nemusíte mať ani pri pohybe v blízkosti skál či iných tvrdých predmetov – bočné steny sú totiž vystužené. Povrch je naviac odolný voči UV žiareniu, takže ani dlhodobé používanie na priamom slnku ho nepoškodí.

      Bezproblémová manipulácia

      Nafúknutý paddleboard má hmotnosť len 10 kg, takže ho bez problémov prenesiete z pláže do vody a naopak. Manipuláciu výrazne uľahčujú robustné držadlá na prednej strane. Benefitom je taktiež kotevné oko na pádlo umiestnené zboku. Na prepravu môžete využívať pohodlný batoh, pričom paddleboard má vo sfúknutom stave mimoriadne kompaktné rozmery. Bez problémov ho tak viete so sebou brávať kamkoľvek.

      Praktické príslušenstvo

      Súčasťou paddleboardu sú špeciálne popruhy, prostredníctvom ktorých si viete jednoducho zaistiť prepravované osobné veci. Praktickým doplnkom je aj popruh na nohu. V balení nájdete taktiež skladacie hliníkové pádlo a ručnú pumpu, s ktorou zvládnete nafúkanie v priebehu niekoľkých minút. Vysokotlakový ventil je prakticky zapustený, aby nehrozilo jeho nechcené odistenie.

      Aquist

      Aquist je slovenská značka ponúkajúca produkty svetovej kvality. V oblasti výroby spolupracuje s dlhoročným vývojárom paddleboardov, ktorého výrobky sú distribuované do viac ako 30 krajín sveta. Vďaka tomu garantuje špičkovú kvalitu a prvotriedne vlastnosti jednotlivých modelov.

      Cieľom značky Aquist je vyvolať na tvárach zákazníkov veľký úsmev pri každom zatlačení do pádla. Vďaka svojmu know-how vývojári presne vedia, čo majitelia paddleboardov očakávajú. Do svojich výrobkov preto implementujú výnimočné technológie a prvky, ktoré uľahčujú používanie a pomáhajú naplniť aj tie najvyššie požiadavky.

      Značka Aquist je jedinečná tým, že k produktom automaticky ponúka aj všetko potrebné príslušenstvo. Sú tak ihneď pripravené na použitie. Vďaka dlhej životnosti a kvalitným materiálom robia svojim majiteľom radosť dlhé roky.

      Detailný obsah balenia:

    • Nafukovací paddleboard
    • Nastaviteľné hliníkové pádlo
    • 2x elastické lanko na zaistenie batožiny
    • Popruh na nohu
    • Batoh na prepravu
    • Ručná pumpa
    • 3 odnímateľné smerové plutvy
    • Opravná sada

    • Parametre

      Technické parametre

      Kompatibilita Univerzál

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 90 cm

      Rozmer y: 40 cm

      Rozmer z: 20 cm

      Hmotnosť: 12.5 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia