0

    dbramante1928 - Puzdro Greenland pre iPhone 12/12 Pro, transparentná

    db28 - P Greenland pre iPh 12/12P, tra

    Pripravujeme

    Výrobca
    dbramante1928
    Kód
    GL61CL001415
    EAN
    5711428014153

    SKLADOM: 

    do 2 mesiacov

    Vaša cena bez DPH
    16.66 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    19.99 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

       

      Puzdro Greenland spoločnosti dbramante1928 zo 100% recyklovaného plastu. Toto ekologické puzdro nielenže poskytuje pre vaše zariadenie skvelú ochranú pred poškodením pri náraze, ale zabezpečuje aj antibakteriálnu ochranu, ktorá pomáha udržiavať vaše puzdro hygienicky čisté. Puzdro je ekologické a šetrné k prírode, no zároveň štýlové a dizajnovo nekompromisné. Skvelo sa prispôsobí krivkám vášho zariadenia a umožní bezproblémový prístup ku všetkým portom a ovládaniu. Poskytuje aj možnosť bezdrôtového nabíjania. Vďaka materiálu, z ktorého je puzdro vyrobené, je aj úplne recyklovateľné. Po skončení jeho životného cyklu ho jednoducho stačí vložiť do príslušnej nádoby pre recyklovateľný odpad. Spoločnosť dbramante1928 vyrába produkty špičkovej kvality, rešpektujúc základné hodnoty pevnosti, trvácnosti, funkčnosti a štýlu. Produkty sú navrhnuté v Dánsku a vyrábané kvalifikovanými remeselníkmi, používajúc tie najlepšie a najkvalitnejšie materiály.

         

      Spoločnosť

      Spoločnosť dbramante1928 navrhuje, tvorí a vyrába nádherné ručne vyrábané produkty distribuované po celom svete. Okrem toho spoločnosť podporuje Dánsku charitatívnu organizáciu LittleBigHelp, ktorá sa snaží vytvárať lepšie príležitosti pre ženy a deti v Západnom Bengálsku v Indii. Práve v tejto oblasti má sídlo továreň spoločnosti dbramante1928, pravdepodobne jediný výrobca full-grain kože na svete so 100% neutrálnou produkciou CO2. Spoločnosť tak nedodržiava len etické a sociálne požiadavky svojich zamestnancov, ale dbá aj na životné prostredie využívaním obnoviteľnej energie a tradičných metód výroby.

         

      Všetky výrobné procesy spoločnosti dbramante1928 majú certifikát REACh. Ten zaručuje reguláciu používania škodlivých látok, zabezpečuje ich obmedzenie pri výrobe tovaru a vylúčenie potenciálnych hrozieb pre zdravie a životné prostredie. Okrem toho spoločnosť postupuje v zvyšovaní ekologickej efektívnosti podľa normy ISO 14001 a BSI 9001.

         

      Materiály

      Spoločnosť dbramante1928 kladie veľký dôraz na ekológiu, preto svoje puzdra vyrába výlučne zo 100% recyklovaného plastu alebo biologicky rozložiteľných materiálov, ktoré neobsahujú plasty, BPA, kadmium alebo olovo. Produkty spoločnosti dbramante1928 sú plne certifikované. Zaručujú zachovávanie všetkých vlastností ako sú nárazuvzdornosť a skvelé prispôsobenie sa krivkám telefónu pre všetky produkty vyrobené z recyklovateľných alebo recyklovaných materiálov.

         

      Recyklovaný materiál

      Cieľom spoločnosti dbramante1928 je odbremeniť prírodu od prívalu plastov a eliminovať tvorbu nepotrebných plastov. Jej filozofiou je premena jednorazového produktu na produkt s viacnásobným použitím. Preto spoločnosť dbramante1928 tieto puzdrá vyrába zo 100% obnoveného a recyklovaného plastu. Vďaka tomu skvelo prispievajú k ochrane nie len vášho smartfónu, ale aj životného prostredia a planéty. Všetky recyklované produkty sú overené systémom GRS (Global Recycle Standard) - dobrovoľným produktovým štandardom na sledovanie a overovanie obsahu recyklovaných materiálov vo výrobku. Vďaka certifikácii GRS si môžete byť istí, že produkty spoločnosti dbramante1928 majú overenú certifikáciu obsahu recyklovaných materiálov vo výrobku a zároveň overenú certifikáciu zodpovedných sociálnych, environmentálnych a chemických postupov pri ich výrobe.

         

      100% recyklovateľnosť

      Puzdro po skončený svojho životného cyklu stačí uložiť do odpadkového koša určeného na recyklovaný plast a zabezpečiť tak jeho opätovné využitie. Všetky puzdrá sa dodávajú v ekologických, trvalo udržateľných baleniach, vyrobených z prírodného, recyklovateľného papiera s použitím rastlinného atramentu a lepidla obsahujúce prírodné zložky.

         

      Parametre

      Farba transparentná

      Technické parametre

      Kompatibilita iPhone 12, iPhone 12 Pro
      Materiál recyklovaný plast
      Určenie Mobil
      Vlastnosti Recyklované

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 2 cm

      Rozmer y: 11.7 cm

      Rozmer z: 20.7 cm

      Hmotnosť: 0.08 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia