0

    Tento produkt je skrytý na internete

    dbramante1928 - Puzdro Iceland pre iPhone 13 Pro Max, transparentná

    Výrobca
    dbramante1928
    Kód
    IL67CL001360
    EAN
    5711428013606

      Podrobnosti o produkte

       

      Puzdro Iceland spoločnosti dbramante1928 vyrobené zo 100% recyklovaného plastu. Disponuje štíhlym dizajnom, ochráni vaše zariadenie pred nárazmi a skvelo sa prispôsobí jeho tvaru. Puzdro bolo vytvorené v 100% uhlíkovo neutrálnej továrni. Vďaka tomu je nie len šetrné k prírode, ale naďalej zachováva svoju kvalitu, ochranné vlastnosti, dizajn a funkčnosť. Puzdro Iceland nielenže poskytuje pre vaše zariadenie skvelú ochranú pred poškodením pri náraze, ale zabezpečuje aj antibakteriálnu ochranu, ktorá pomáha udržiavať vaše puzdro hygienicky čisté. Okrem toho je absolútne priehľadné a odolné voči UV žiareniu. Nemusíte sa tak obávať jeho postupného žltnutia. Vďaka materiálu, z ktorého je puzdro vyrobené, je aj úplne recyklovateľné. Po skončení jeho životného cyklu ho jednoducho stačí vložiť do príslušnej nádoby pre recyklovateľný odpad. Balenie je vyrobené rovnako z ekologických a prírodu šetrných materiálov. dbramante1928 vyrába produkty špičkovej kvality, rešpektujúc základné hodnoty pevnosti, trvácnosti, funkčnosti a štýlu. Produkty sú navrhnuté v Dánsku a vyrábané kvalifikovanými remeselníkmi, používajúc tie najlepšie a najkvalitnejšie materiály.

       

      Vlastnosti:

      • Vytvorené v 100% uhlíkovo neutrálnej továrni
      • Vyrobené zo 100% recyklovateľného plastu
      • Absolútne priehľadné
      • Odolné proti nárazu a prispôsobí sa tvaru
      • Štíhly dizajn
      • Odolné voči UV žiareniu - žiadne žltnutie
      • Vhodné na bezdrôtové nabíjanie
         

      Spoločnosť

      Spoločnosť dbramante1928 navrhuje, tvorí a vyrába nádherné ručne vyrábané produkty distribuované po celom svete. Okrem toho spoločnosť podporuje Dánsku charitatívnu organizáciu LittleBigHelp, ktorá sa snaží vytvárať lepšie príležitosti pre ženy a deti v Západnom Bengálsku v Indii. Práve v tejto oblasti má sídlo továreň spoločnosti dbramante1928, pravdepodobne jediný výrobca full-grain kože na svete so 100% neutrálnou produkciou CO2. Spoločnosť tak nedodržiava len etické a sociálne požiadavky svojich zamestnancov, ale dbá aj na životné prostredie využívaním obnoviteľnej energie a tradičných metód výroby.

         

      Všetky výrobné procesy spoločnosti dbramante1928 majú certifikát REACh. Ten zaručuje reguláciu používania škodlivých látok, zabezpečuje ich obmedzenie pri výrobe tovaru a vylúčenie potenciálnych hrozieb pre zdravie a životné prostredie. Okrem toho spoločnosť postupuje v zvyšovaní ekologickej efektívnosti podľa normy ISO 14001 a BSI 9001.

         

      Materiály

      Spoločnosť dbramante1928 kladie veľký dôraz na ekológiu, preto svoje puzdra vyrába výlučne zo 100% recyklovaného plastu alebo biologicky rozložiteľných materiálov, ktoré neobsahujú plasty, BPA, kadmium alebo olovo. Produkty spoločnosti dbramante1928 sú plne certifikované. Zaručujú zachovávanie všetkých vlastností ako sú nárazuvzdornosť a skvelé prispôsobenie sa krivkám telefónu pre všetky produkty vyrobené z recyklovateľných alebo recyklovaných materiálov.

         

      Recyklovaný materiál

      Cieľom spoločnosti dbramante1928 je odbremeniť prírodu od prívalu plastov a eliminovať tvorbu nepotrebných plastov. Jej filozofiou je premena jednorazového produktu na produkt s viacnásobným použitím. Preto spoločnosť dbramante1928 tieto puzdrá vyrába zo 100% obnoveného a recyklovaného plastu. Vďaka tomu skvelo prispievajú k ochrane nie len vášho smartfónu, ale aj životného prostredia a planéty. Všetky recyklované produkty sú overené systémom GRS (Global Recycle Standard) - dobrovoľným produktovým štandardom na sledovanie a overovanie obsahu recyklovaných materiálov vo výrobku. Vďaka certifikácii GRS si môžete byť istí, že produkty spoločnosti dbramante1928 majú overenú certifikáciu obsahu recyklovaných materiálov vo výrobku a zároveň overenú certifikáciu zodpovedných sociálnych, environmentálnych a chemických postupov pri ich výrobe.

         

      100% recyklovateľnosť

      Puzdro po skončený svojho životného cyklu stačí uložiť do odpadkového koša určeného na recyklovaný plast a zabezpečiť tak jeho opätovné využitie. Všetky puzdrá sa dodávajú v ekologických, trvalo udržateľných baleniach, vyrobených z prírodného, recyklovateľného papiera s použitím rastlinného atramentu a lepidla obsahujúce prírodné zložky.

         

      Parametre

      Farba transparentná

      Technické parametre

      Kompatibilita iPhone 13 Pro Max
      Materiál recyklovaný plast
      Určenie Mobil
      Vlastnosti Recyklované

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 2.5 cm

      Rozmer y: 11.7 cm

      Rozmer z: 20.7 cm

      Hmotnosť: 0.08 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia