0

    dbramante1928 - Puzdro New York pre iPhone 15 Pro, sand dune

    db28 - Puz New York pre iPh 15 Pro, snd

    Pripravujeme

    Výrobca
    dbramante1928
    Kód
    NY61SADU5688
    EAN
    5711428056887

    SKLADOM: 

    do 2 mesiacov

    Vaša cena bez DPH
    45.83 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    54.99 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

       

      Ručne vyrobené štýlové puzdro New York spoločnosti dbramante1928 z prvotriednej prémiovej full-grain kože Saffiano. Slúži ako puzdro s magnetickým uzáverom pre vaše mobilné zariadenie a zároveň ako sofistikovaná peňaženka. Je prispôsobené presne na mieru vášho telefónu a poskytuje skvelú ochranu, ultratenký dizajn, prístup ku všetkým portom a funkčným tlačidlám. Puzdro bolo navrhnuté v Dánsku pre tých, ktorí milujú štýl, ale požadujú kvalitu, funkčnosť, trvácnosť a ochranu zároveň.

         

      Vlastnosti:

      • Ručne vyrobené z full-grain kože Saffiano
      • Ochranné vnútorne puzdro na mieru s magnetickým bočným uzáverom
      • 3 sloty pre kreditné karty
      • Umožňuje bezdrôtové nabíjanie
         

      Spoločnosť

      Spoločnosť dbramante1928 navrhuje, tvorí a ručne vyrába elegantné produkty, ktoré distribuuje po celom svete. Spoločnosť zároveň podporuje Dánsku charitatívnu organizáciu LittleBigHelp, ktorej cieľom je vytvárať lepšie životné podmienky pre ženy a deti v Západnom Bengálsku v Indii. Práve v tejto oblasti má sídlo továreň spoločnosti dbramante1928, pravdepodobne jediný výrobca full-grain kože na svete s nulovou produkciou CO2.

      Spoločnosť tak dodržiava nie len etické a sociálne požiadavky svojich zamestnancov, ale dbá aj na životné prostredie využívaním obnoviteľnej energie a tradičných metód výroby.

             

      Či už sa jedná o módnu radu Fashion, kolekciu, ktorú s láskou vytvorili kvalifikovaní remeselníci z kože Saffiano so súčasnými sezónnymi farbami, o radu AVENUE s moderným vzhľadom a kombináciou polyesteru a kože, o radu Exclusive s krásnym vzorom pebbled-grain alebo o nadčasovú radu Classic dbramante1928, každý produkt je vyrobený ručne bez uhlíkovej stopy. Najkvalitnejšie materiály, ktoré spoločnosť používa pri výrobe, vám dodajú skutočný luxus do života.

         

      Všetky výrobné procesy spoločnosti dbramante1928 majú certifikát REACh - ten zaručuje reguláciu používania škodlivých látok, zabezpečuje ich obmedzenie pri výrobe a vylučuje vznik potenciálnych hrozieb pre zdravie a životné prostredie. Okrem toho spoločnosť postupuje v zvyšovaní ekologickej efektívnosti podľa noriem ISO 14001 a BSI 9001.

         

      Materiál

      Koža je vysoko odolný materiál, ktorý časom elegantne „starne“ a v porovnaní s inými materiálmi vytvára na povrchu patinu, čo dáva všetkým produktom z full-grain kože dlhší životný cyklus, životnosť a jedinečný vzhľad.

       

      Celozrnná „Full-grain“ koža je najkvalitnejší typ kože. Spoločnosť dbramante1928 využíva tú najpevnejšiu vrchnú vrstvu kože, ktorá je 100% prírodného pôvodu a je veľmi odolná. Práve to ju robí ideálnou pre výrobu prémiového luxusného príslušenstva, ktoré vám vydrží celý život.

         

      Čo je Full-grain koža?

      Prírodná koža, ktorá neprešla brúsením, leštením alebo inou úpravou odstraňujúcou akékoľvek nedostatky, sa nazýva celozrnná koža. Je najtrvanlivejšia a najpevnejšia zo všetkých druhov koží, pretože zachováva najhustejšiu vrstvu nachádzajúcu sa tesne pod srsťou. To jej dodáva priedušnosť a vysokú odolnosť pred opotrebením.

      Táto koža si postupom času vytvorí krásnu a jedinečnú patinu. Akýkoľvek výrobok, ktorý je vystavený extrémnemu namáhaniu a opotrebovaniu vydrží dlhšie, ak je vyrobený z tejto ful-grain kože.

         

      Koža Saffiano

      Spoločnosť dbramante1928 ponúka sériu produktov s elegantným a luxusným povrchom, zhotoveným zo špeciálnej kože Saffiano. Tento prémiový materiál v sebe spája vysokú odolnosť a módny, štýlový dizajn. Na výrobu kože Saffiano je použitá kvalitná teľacia koža obohatená o diagonálny vzor, ktorý je do materiálu vyrazený pomocou tepelnej úpravy. Následne sa do nej citlivo zapracováva vrstva vosku a tá produktom pridáva jedinečnú povrchovú úpravu a zvyšuje ich odolnosť. Počas používania koža elegantne starne, zmäkne a vytvorí si unikátnu textúru. Tento spôsob výroby zlepšuje vodeodolnosť, odolnosť proti škrabancom a oderom. Produkty vyrobené z kože Saffiano si zachovávajú svoj vzhľad a životnosť skutočne dlhý čas.

         

      Environmentálna udržateľnosť výroby materiálu

      Spoločnosť dbramante1928 venuje veľkú pozornosť udržateľnosti materiálov. Surová koža, ktorá je používaná pri výrobe produktov tejto značky, je vedľajším produktom z mäsového a mliekarenského priemyslu. Táto koža sa zbytočne nevyhadzuje, ale je využitá práve na výrobu elegantných a odolných produktov značky dbramante1928. Spoločnosť týmto spôsobom predlžuje životný cyklus vedľajšieho produktu a vytvára udržateľnú hodnotu. Spoločnosť dbramante1928 tiež deklaruje, že žiadna z koží používaných na výrobu ich produktov nepochádza z hovädzieho dobytka chovaného na surové kože.

         

      Parametre

      Farba béžová

      Technické parametre

      Kompatibilita iPhone 15 Pro
      Materiál koža
      Určenie Mobil
      Vlastnosti 3 priehradky na karty, Odnímateľný kryt, Magnetické uzatváranie

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia