0

    dbramante1928 - Puzdro Roskilde s MagSafe pre iPhone 15 Plus, tan

    db28 - P Roskilde s MS pre iPh 15 Pl,tan

    Aktívny

    Výrobca
    dbramante1928
    Kód
    RO67GT001891
    EAN
    5711428018915
    Vaša cena bez DPH
    37.49 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    44.99 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

       

      Puzdro Roskilde značky dbramante1928 je tenké kožené puzdro kompatibilné s bezdrôtovou technológiou nabíjania MagSafe. Je ideálne pre tých, ktorí hľadajú nadčasové a zároveň moderné puzdro s optimálnymi ochrannými vlastnosťami. Puzdro je vyrobené ručne z odolnej full-grain kože, ako aj z recyklovaných materiálov, takže svoj telefón a našu planétu môžete chrániť štýlovo. Keďže full-grain koža časom získa krásnu patinu, máte úžasné puzdro na dlhé roky. Vnútorný kryt je vyrobený z recyklovaných a recyklovateľných materiálov, ktoré disponujú certifikátom GRS. Podšívka z mikrovlákna zas poskytuje dodatočnú ochranu proti poškriabaniu vášho zariadenia. dbramante1928 vyrába produkty z pravej kože špičkovej kvality, rešpektujúc základné hodnoty pevnosti, trvácnosti, funkčnosti a štýlu. Výrobky sú navrhnuté v Dánsku a ručne vyrábané kvalifikovanými remeselníkmi, používajúc tie najlepšie materiály a najkvalitnejšiu indickú kožu.

       

      Vlastnosti:

      • Ručne vyrobené kožené puzdro z full-grain kože
      • Vnútorný kryt vyrobený z recyklovaných a recyklovateľných materiálov s certifikátom GRS
      • Zabudovaný magnet MagSafe pre bezdrôtové nabíjanie
      • Podšívka z mikrovlákna poskytuje dodatočnú ochranu proti poškriabaniu a pádom
      • Ochrana proti nárazu 1,2 m
      • Mäkké na dotyk a časom si vytvára prirodzenú patinu
         

      Spoločnosť

      Spoločnosť dbramante1928 navrhuje, tvorí a ručne vyrába elegantné produkty, ktoré distribuuje po celom svete. Spoločnosť zároveň podporuje Dánsku charitatívnu organizáciu LittleBigHelp, ktorej cieľom je vytvárať lepšie životné podmienky pre ženy a deti v Západnom Bengálsku v Indii. Práve v tejto oblasti má sídlo továreň spoločnosti dbramante1928, pravdepodobne jediný výrobca full-grain kože na svete s nulovou produkciou CO2.

      Spoločnosť tak dodržiava nie len etické a sociálne požiadavky svojich zamestnancov, ale dbá aj na životné prostredie využívaním obnoviteľnej energie a tradičných metód výroby.

             

      Či už sa jedná o módnu radu MODE, kolekciu, ktorú s láskou vytvorili kvalifikovaní remeselníci z kože Saffiano so súčasnými sezónnymi farbami, o radu AVENUE s moderným vzhľadom a kombináciou polyesteru a kože, o radu Exclusive s krásnym vzorom pebbled-grain alebo o nadčasovú radu Classic dbramante1928, každý produkt je vyrobený ručne bez uhlíkovej stopy. Najkvalitnejšie materiály, ktoré spoločnosť používa pri výrobe, vám dodajú skutočný luxus do života.

         

      Všetky výrobné procesy spoločnosti dbramante1928 majú certifikát REACh - ten zaručuje reguláciu používania škodlivých látok, zabezpečuje ich obmedzenie pri výrobe a vylučuje vznik potenciálnych hrozieb pre zdravie a životné prostredie. Okrem toho spoločnosť postupuje v zvyšovaní ekologickej efektívnosti podľa noriem ISO 14001 a BSI 9001.

         

      Materiál

      Koža je vysoko odolný materiál, ktorý časom elegantne „starne“ a v porovnaní s inými materiálmi vytvára na povrchu patinu, čo dáva všetkým produktom z full-grain kože dlhší životný cyklus, životnosť a jedinečný vzhľad.

       

      Celozrnná „Full-grain“ koža je najkvalitnejší typ kože. Spoločnosť dbramante1928 využíva tú najpevnejšiu vrchnú vrstvu kože, ktorá je 100% prírodného pôvodu a je veľmi odolná. Práve to ju robí ideálnou pre výrobu prémiového luxusného príslušenstva, ktoré vám vydrží celý život.

         

      Čo je Full-grain koža?

      Prírodná koža, ktorá neprešla brúsením, leštením alebo inou úpravou odstraňujúcou akékoľvek nedostatky, sa nazýva celozrnná koža. Je najtrvanlivejšia a najpevnejšia zo všetkých druhov koží, pretože zachováva najhustejšiu vrstvu nachádzajúcu sa tesne pod srsťou. To jej dodáva priedušnosť a vysokú odolnosť pred opotrebením.

      Táto koža si postupom času vytvorí krásnu a jedinečnú patinu. Akýkoľvek výrobok, ktorý je vystavený extrémnemu namáhaniu a opotrebovaniu vydrží dlhšie, ak je vyrobený z tejto ful-grain kože.

         

      Recyklovaný materiál

      Cieľom spoločnosti dbramante1928 je odbremeniť prírodu od prívalu plastov a eliminovať tvorbu nepotrebných plastov. Jej filozofiou je premena jednorazového produktu na produkt s viacnásobným použitím. Preto spoločnosť dbramante1928 tieto puzdrá vyrába zo 100% obnoveného a recyklovaného plastu. Vďaka tomu skvelo prispievajú k ochrane nie len vášho smartfónu, ale aj životného prostredia a planéty. Všetky recyklované produkty sú overené systémom GRS (Global Recycle Standard) - dobrovoľným produktovým štandardom na sledovanie a overovanie obsahu recyklovaných materiálov vo výrobku. Vďaka certifikácii GRS si môžete byť istí, že produkty spoločnosti dbramante1928 majú overenú certifikáciu obsahu recyklovaných materiálov vo výrobku a zároveň overenú certifikáciu zodpovedných sociálnych, environmentálnych a chemických postupov pri ich výrobe.

         

      Environmentálna udržateľnosť výroby materiálu

      Spoločnosť dbramante1928 venuje veľkú pozornosť udržateľnosti materiálov. Surová koža, ktorá je používaná pri výrobe produktov tejto značky, je vedľajším produktom z mäsového a mliekarenského priemyslu. Táto koža sa zbytočne nevyhadzuje, ale je využitá práve na výrobu elegantných a odolných produktov značky dbramante1928. Spoločnosť týmto spôsobom predlžuje životný cyklus vedľajšieho produktu a vytvára udržateľnú hodnotu. Spoločnosť dbramante1928 tiež deklaruje, že žiadna z koží používaných na výrobu ich produktov nepochádza z hovädzieho dobytka chovaného na surové kože.

         

      Parametre

      Farba svetlá hnedá

      Technické parametre

      Kompatibilita iPhone 15 Plus
      Materiál koža
      Určenie Mobil
      Vlastnosti Kompatibilné s technológiou MagSafe

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 2 cm

      Rozmer y: 11.7 cm

      Rozmer z: 20.7 cm

      Hmotnosť: 0.076 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia