0

    LEQI - E-kolobežka A6S, navy blue

    Výrobca
    LEQI
    Kód
    A6SB
    EAN
    8018417251962
    Vaša cena bez DPH
    374.99 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    449.99 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Kľúčové vlastnosti
    • Výkon motora 250 W (549 W max. výkon)
    • Dojazd okolo 20 km
    • Nosnosť až 100 kg
    • Odolnosť voči vode IPX5
    • Hmotnosť 14 kg
    • 9“ vákuové pneumatiky
    • Jednoduché skladanie
    • Gyroskopický systém
    • Automatické LED osvetlenie
    • Štýlový mestský spoločník

      Smart elektrická kolobežka LEQI A6 si vás získa svojím nadčasovým elegantným dizajnom a kompaktnou konštrukciou s rozmermi 1160 x 470 x 1120 mm. Niekoľkými pohybmi ruky ju ľahko zložíte a vďaka nízkej hmotnosti len 14 kg ju dokážete jednoducho prenášať. Háčik slúžiaci na prichytenie zložených riadidiel k nášľapnej ploche môžete pri jazde využiť na zavesenie tašky. Praktickým prvkom je tiež vyklápací stojan.

      Výkonný 250 W (546 W max.) motor

      O pohon sa stará elektromotor uložený v zadnom kolese, ktorý má štandardný výkon 250 W. Krátkodobo však dokáže poskytnúť až 546 W. Vďaka tomu si kolobežka LEQI A6 poradí aj so strmými stúpaniami až do 15 %. Vyberať si môžete spomedzi 3 jazdných módov obmedzujúcich maximálnu rýchlosť na 6 km/h, 15 km/h alebo 25 km/h. Komfort pri dlhších jazdách umocňuje praktický tempomat, ktorý udržiava zvolenú rýchlosť.

      Rekuperácia a dojazd až 20 km

      Pod nášľapnou plochou je uložená lítium-iónová baterka s kapacitou 5,2 Ah a napätím 36 V, ktorá poskytuje maximálny dojazd okolo 20 kilometrov. Keďže elektromotor je vybavený aj funkciou rekuperácie, pri brzdení alebo jazdení dolu kopcom sa baterka dobíja, vďaka čomu môžete dosiahnuť ešte dlhší dojazd.

      Špičková bezpečnosť a stabilita

      Vysokú bezpečnosť a stabilitu jazdy podporuje zabudovaný gyroskop umožňujúci inteligentnú reguláciu rýchlosti. V prípade, že sa kolobežka nakloní do uhla väčšieho ako 45° alebo zadné koleso stratí kontakt so zemou, riadiaca jednotka zníži výkon. Perfektnú viditeľnosť zaisťuje silné predné LED svietidlo, ktoré sa aktivuje automaticky, keď senzor zaregistruje zhoršenie vonkajších svetelných podmienok.

      Na zadnom blatníku sa nachádza červené svetlo, ktoré pri brzdení bliká. Praktickým prvkom sú tiež postranné LED svetlá na nášľapnej ploche. Tie blikajú pri zatáčaní doprava alebo doľava. Účinné brzdenie zabezpečuje samotný elektromotor a predná bubnová brzda.

      Už žiadne defekty!

      Kolobežka LEQI A6 je vybavená 9“ kolesami s jedinečnými vákuovými pneumatikami Chao Yang, ktoré sú odolné voči defektom. Nestane sa vám tak, že bude nepojazdná kvôli tomu, že prejdete cez sklo alebo klinec. Pneumatiky zároveň zabezpečujú účinné tlmenie rázov z cesty a zaisťujú perfektnú trakciu aj na mokrej vozovke.

      Ovládanie na diaľku cez mobil

      V riadidlách je zabudovaný smart LED displej, ktorý zobrazuje základné údaje o jazde a stave kolobežky. Prostredníctvom Bluetooth si svoju kolobežku môžete spárovať so smartfónom a následne ju cez aplikáciu Leqismart dokážete na diaľku zamykať alebo odomykať, viete aktualizovať softvér, ovládať tempomat, sledovať údaje o jazde, reporty trás či odhadovaný reálny dojazd.

      Detailný obsah balenia:

    • Kolobežka LEQI A6

    • Návod na obsluhu

    • 1,5-ampérová nabíjačka


    • Parametre

      Farba modrá

      Technické parametre

      Kompatibilita Univerzál

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 14 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia