0

    LEQI - E-kolobežka A6S Pro, navy blue

    Výrobca
    LEQI
    Kód
    A6SPROB
    EAN
    8018417235979
    Vaša cena bez DPH
    416.66 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    499.99 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Kľúčové vlastnosti
    • Výkon motora 350 W
    • Dojazd 30 km
    • Nosnosť až 100 kg
    • Odolnosť voči vode IPX5
    • Hmotnosť 16,7 kg
    • 10“ vákuové pneumatiky
    • Jednoduché skladanie
    • Gyroskopický systém
    • Automatické LED osvetlenie
    • Do mesta i mimo neho

      Kolobežka LEQI A6S Pro v porovnaní s klasickou verziou LEQI A6 prináša vyšší výkon a dlhší dojazd. Vhodná je tak nielen na kratšie mestské presuny, ale bez ťažkostí zvládne aj väčšie výlety. Jej robustná no zároveň ľahká konštrukcia má rozmery 1160 x 470 x 1120 mm a váži približne 16,7 kg. Stále sa tak dá celkom komfortne prenášať a zmestíte ju aj do kufra auta.

      Zloženie riadidiel vám zaberie len niekoľko sekúnd a pomocou háčika ich pripevníte k nášľapnej ploche, vďaka čomu môžete kolobežku jednoducho niesť v ruke. Pri jazde viete tento háčik použiť na zavesenie tašiek. Praktickým prvkom je tiež vyklápací stojan.

      Bez obáv aj do kopcov

      Elektromotor uložený v zadnom kolese má max. výkon až 350 W. Keďže zvláda maximálne stúpanie až 15 %, bez problémov vás vytiahne aj do strmších kopcov. K dispozícii sú 3 jazdné režimy, ktoré obmedzujú maximálnu rýchlosť na 6 km/h, 15 km/ a 25 km/h. Pri dlhších jazdách určite oceníte tempomat.

      Dojazd 30 kilometrov

      Pod nášľapnou plochou sa ukrýva vodeodolná lítium-iónová batéria s kapacitou 7,8 Ah a napätím 36 V, ktorá zaisťuje maximálny dojazd až 30 kilometrov. Dojazd si môžete predĺžiť aj brzdením alebo jazdou dolu kopcom, keďže elektromotor má funkciu rekuperácie energie do baterky.

      Dokonalá bezpečnosť pri každej jazde

      Kolobežka LEQI A6S Pro je vybavená gyroskopom, ktorý prispieva k vyššej stabilite a bezpečnosti. Ak sa pri jazde nakloníte do uhla viac ako 45° alebo zadné koleso stratí kontakt s cestou, riadiaca jednotka obmedzí výkon motora, aby zabránila pádu. Výbornú viditeľnosť pri jazdení v noci zaisťuje výkonné predné LED svetlo. To je aktivované automaticky pri zotmení, na základe údajov zo svetelného senzora.

      Zadné červené svetlo bliká pri brzdení. Štýlovým detailom je tiež postranné LED osvetlenie na nášľapnej ploche, ktoré bliká pri odbočovaní doprava alebo doľava. O krátku brzdnú dráhu sa stará elektromotorická a bubnová brzda.

      Komfortná jazda bez defektov

      10“ kolesá so inovatívnymi vákuovými pneumatikami Chao Yang si spoľahlivo poradia aj s rozbitými cestami a zaistia vysoký komfort jazdy. Zároveň majú výbornú trakciu na mokrých povrchoch. Špeciálna štruktúra pneumatík zabezpečuje výbornú odolnosť voči defektom. Môžete tak jazdiť kdekoľvek a bez obáv, že domov budete musieť dôjsť pešo.

      Možnosť spárovania so smartfónom

      Základné údaje jazdy a informácie o stave kolobežky môžete sledovať na LED displeji na riadidlách, ale aj vo svojom smartfóne, keď ho pripojíte prostredníctvom Bluetooth. V aplikácii Leqismart uvidíte aktuálne údaje o jazde, reporty z predchádzajúcej trasy či predpokladaný reálny dojazd. Okrem toho dokážete zamknúť alebo odomknúť kolobežku, ovládať tempomat či aktualizovať softvér.

      Detailný obsah balenia:

    • Kolobežka LEQI A6S Pro

    • Návod na obsluhu

    • 1,7-ampérová nabíjačka


    • Parametre

      Farba modrá

      Technické parametre

      Kompatibilita Univerzál

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 14 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia