0

    LEQI - E-kolobežka D12, elegant black

    Výrobca
    LEQI
    Kód
    55042766
    EAN
    6970867420560
    Vaša cena bez DPH
    583.33 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    699.99 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Kľúčové vlastnosti
    • Max. výkon 630 W
    • Dojazd 40 km
    • Nosnosť až 100 kg
    • Odolnosť voči vode IP65
    • Hmotnosť 15,5 kg
    • Robustná hliníková konštrukcia
    • Jednoduché skladanie
    • Nadčasová elegancia

      Elektrická kolobežka HiLink Leqismart má konštrukciu vyrobenú z extrémne odolnej hliníkovej zliatiny. Tá je upravená prostredníctvom špičkových technológií prebratých z automobilového priemyslu. Hneď na prvý pohľad vás zaujme svojimi unikátnymi krivkami. Jej dizajn je minimalistický a jednoduchý, avšak prepracovaný do najmenších detailov. Nebudete ju vnímať ako obyčajný praktický dopravný prostriedok, ale ako svojho štýlového spoločníka na každý deň.

      Nekompromisná odolnosť

      Telo kolobežky je odolné voči vode a prachu podľa normy IP65. Batéria je uložená v špeciálnom kryte z hliníkových zliatin, ktorý ju dokonale chráni pred rázmi a vodou podľa normy IPX7. Každý komponent bol prepracovaný tak, aby mal čo najdlhšiu životnosť. Napríklad, skladací mechanizmus zvládne minimálne 10 000 zložení.

      Kolobežka na každý deň

      Vďaka svojej kompaktnej konštrukcii je kolobežka HUAWEI HiLink Leqismart vhodná na každodenné použitie. Keď začne pršať alebo sa vám vybije batéria, viete ju v priebehu niekoľkých sekúnd zložiť a prepraviť v kufri auta či prostriedkoch mestskej hromadnej dopravy. Vďaka nízkej hmotnosti len 15,5 kg ju bez problémov vynesiete aj po schodoch. Počas horúcich letných dní zas oceníte nízku tepelnú vodivosť hliníkových komponentov. Nehrozí tak, že sa popálite.

      Dojazd až 40 km

      Batéria integrovaná v konštrukcii kolobežky má kapacitu 10,4 Ah a poskytuje dojazd až 40 km. Pri jazdách dolu kopcom oceníte rekuperačnú funkciu, vďaka ktorej viete do baterky spätne naakumulovať až 10,2 % energie, ktorú ste minuli pri jazde do kopca.

      Stúpanie? Žiaden problém!

      Spoľahlivý elektromotor je zakomponovaný v zadnom kolese a kolobežku dokáže rozbehnúť až na 25 km/h. Vybrať si viete jeden z 3 jazdných režimov, pričom každý z nich dovoľuje inú maximálnu rýchlosť. Štandardný výkon motora je na úrovni 350 W, krátkodobo však môže narásť až na 630 W. Nerobia mu tak problém ani strmšie stúpania, zvládne až 15 %.

      Dokonalý komfort jazdy

      Na rozdiel od mnohých konkurentov HUAWEI HiLink Leqismart nevyužíva pevné kolesá. Spolieha sa na nafukovacie bezdušové 9-palcové pneumatiky zabezpečujúce dokonalý komfort jazdy aj na rozbitých cestách. Zároveň disponujú špeciálne navrhnutým dezénom, ktorý sa stará o vynikajúcu adhéziu aj na šmykľavých povrchoch. Konštrukcia pneumatiky je vystužená viacerými ochrannými vrstvami znižujúcimi riziko defektu na minimum. Ak náhodou dostanete defekt, vďaka technológii run-flat sa guma nedeformuje a na kolobežke viete dôjsť do cieľa.

      Praktické technológie

      Kolobežka je vybavená gyroskopom, ktorý inteligentne reguluje rýchlosť v stúpaniach či klesaniach a zvyšuje tak komfort jazdy. Naviac, pokiaľ sa kolobežka nakloní o 45°, prípadne koleso stratí kontakt s vozovkou, riadiaca jednotka automaticky preruší akceleráciu.

      O efektívne brzdenie sa stará účinná mechanická kotúčová brzda. Tá je naviac doplnená o elektronickú brzdu s technológiou E-ABS znižujúcou riziko šmyku. Súčasťou riadidiel je prehľadný displej zobrazujúci základné údaje o jazde. HUAWEI HiLink Leqismart ponúka taktiež možnosť spárovania s aplikáciou v smartfóne. Cez ňu viete kontrolovať aktuálny stav, vrátane predpokladaného dojazdu.

      Pokročilá svetelná technika

      O dokonalú bezpečnosť počas nočných jázd sa stará LED svetelný pásik so 72 LED diodami, 2,5 W predný svetlomet a výkonné svetlo v zadnej časti. Kolobežka je vybavená svetelným senzorom, ktorý automaticky aktivuje svetlá v prípade, že sa vonku zotmie. Benefitom sú taktiež inteligentné smerovky. Tie sa zapnú samé, pokiaľ uhol natočenia riadidiel prekročí 15 – 20 stupňov.

      Detailný obsah balenia:

    • Kolobežka HUAWEI HiLink Leqismart

    • Používateľský manuál

    • Servisná karta

    • Nabíjací adaptér

    • 3mm kľúč


    • Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita Univerzál

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 50 cm

      Rozmer y: 20.5 cm

      Rozmer z: 116 cm

      Hmotnosť: 19 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia