0

    Mankeel - E-kolobežka Silver Wings, strieborná

    Mankeel - E-kolobežka Silver Wings, strieborná

    Aktívny

    Výrobca
    Mankeel
    Kód
    MK006BLK
    EAN
    8018417255724
    Vaša cena bez DPH
    666.66 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    799.99 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Silver Wings

      Silver Wings – od spoločnosti Mankeel – vystupuje z radu najmä svojím dizajnom, na ktorom sa podieľal aj tím Porsche. Výsledkom je elegantná mestská e-kolobežka so spoľahlivým výkonom. Hoci od pohľadu mestská, bez problémov zvláda aj náročnejšie povrchy mimo hladkých ulíc či dláždených námestí. Môžeme vlastne hovoriť o všestranne využiteľnom dopravnom prostriedku. Silver Wings sa pýši silnou 9 Ah batériou, veľmi dobrým dojazdom 40 km, slušnou maximálnou rýchlosťou a s prehľadom vytiahne stúpania do 18°. Veľmi dobre sa s ňou manévruje pri jazde, ale aj v prípade, že ju chcete zložiť a preniesť. Pri váhe 14 kg to zvládne každá priemerne silná osoba. Veľkou výhodou je aj jej vysoká nosnosť 120 kilogramov. Prehľadný displej vás nepretržite informuje napríklad o aktuálnej rýchlosti, najazdených kilometroch a stave batérie. Využiť môžete aj aplikáciu pre iOS či Android. O váš komfort a bezpečnosť sa budú starať protišmykové pneumatiky, spoľahlivé elektronické brzdy a kvalitné svetlomety vpredu aj vzadu. Typickým prvkom tohto modelu je aj červený LED pásik po stranách.

      Dizajn od Porsche – krása, praktickosť, trvácnosť

      Nie je žiadnym tajomstvom, že v dizajne e-kolobežky Mankeel Silver Wings má prsty aj Porsche. A určite je to aj vidieť. Ladné, elegantné až aerodynamické tvary, podporené príťažlivosťou farby vulkanická šedá a svetlejších doplnkov. Stranou však nezostali ani praktické vlastnosti. Rám je vyrobený z takzvaného leteckého hliníka, čo je zliatina nízkej hmotnosti, no súčasne veľmi pevná a trvácna. Má tiež nízku tepelnú vodivosť, takže počas horúcich letných dní nehrozí nepríjemné popálenie sa.

      Jednoduché skladanie i rozkladanie

      Táto kolobežka má veľmi praktické rozmery s dĺžkou 113 a výškou 114 cm. Bleskovo ju však viete zložiť na výšku 50 cm a postačia vám na to tri jednoduché pohyby. Vďaka šikovnému prekrytiu skladacieho kĺbu zostáva celý mechanizmus chránený a zároveň si kolobežka zachováva kompaktný „look“. Hmotnosť kolobežky je 14 kg, čo ju predurčuje na ľahké prenášanie cez menšie prekážky alebo pohodlné vkladanie do kufra auta či iného odkladacieho priestoru.

      Výborná nosnosť, odolnosť IP54

      Najvyššie povolené zaťaženie Mankeel Silver Wings je skvelých 120 kg, čo znamená, že sa na nej môže odviezť takmer každý, väčšina dokonca s bežnou batožinou. Vždy si ju bezpečne pripevnite, vyklápací háčik slúži len na menšie veci do 5 kg. Vysokú nosnosť kolobežky zabezpečuje už spomínaná pevná konštrukcia, veľké a odolné pneumatiky a dobré rozloženie váhy. Kolobežka je navyše pripravená odolávať aj nerovnostiam povrchu a nepriazni počasia s ochranou IP54.

      Silná batéria, výborný dojazd

      Lítium-iónová batéria s kapacitou 9 Ah umožňuje vysoký výkon počas dlhej doby. Je uložená v spodnej časti e-kolobežky, čím prispieva k jej stabilite a bezpečnosti pri jazde. Na jej plné dobitie postačuje 3 až 5 hodín, ktoré si hravo nájdete aj počas dňa a nebudete odkázaní iba na dobíjanie cez noc. Na každodenné používanie je kolobežka Silver Wings ako stvorená aj preto, že pri plnom nabití má dojazd až 40 km.

      Vysoká rýchlosť

      Elektromotor s výkonom až 350 W (v maxime 500 W) znamená, že môžete ísť naozaj rýchlo (25 km/h) aj pri jemnejších stúpaniach, o rovine ani nehovoriac. Čo sa týka stúpaní, Mankeel Silver Wings zvládne sklon do 18°. Ak by sme chceli rýchlosť prirovnať k bežnej chôdzi, budete až päťkrát rýchlejší! Normálne totiž človek prejde štyri kilometre zhruba za hodinu. S touto e-kolobežkou to zvládnete do 12 minút.

      Tri rýchlostné režimy

      Umožňujú vám zvoliť si vami preferovaný spôsob jazdy. Či už chcete jazdiť ekologicky, požičať e-kolobežku menej skúsenému jazdcovi, alebo sa práve potrebujete niekam dostať čo najrýchlejšie. Prepínanie medzi jazdnými (rýchlostnými) režimami je veľmi jednoduché – pomocou tlačidla na zvislej tyči kolobežky. Dokážete takto flexibilne reagovať na zmenu okolitých podmienok počas jazdy, bez nutnosti zosadať alebo používať aplikáciu v mobile.

      Bezpečný rozjazd

      Aby vám e-kolobežka Mankeel Silver Wings „nechtiac“ neušla ešte skôr ako na nej poriadne stojíte, zabezpečili ju konštruktéri takzvanou poistkou pri rozjazde. Vďaka nej sa nemôže stať, že pri stlačení akcelerátora vám vykĺzne spod nohy, zatiaľ čo tou druhou stále stojíte na zemi. Motor sa totiž aktivuje až po odraze nohou a uvedení e-kolobežky do rýchlosti (orientačne 5 km/h).

      Bezpečné a efektívne brzdenie

      O rýchle a bezpečné brzdenie sa postará zadná kotúčová brzda, ovládaná páčkou na ľavom riadidle. K spoľahlivosti brzdenia prispieva aj dezén kolies a systém EABS, ktorý zabezpečí súlad činnosti motora s brzdou, čím minimalizuje riziko šmyku.

      Protišmykové pneumatiky

      10-palcové pneumatiky svojimi rozmermi a dezénom zabezpečujú nielen krátku brzdnú dráhu, ale aj stabilitu a komfort pri jazde na nerovných povrchoch. Stavané sú najmä na mestské povrchy ako asfalt a betón, ale dobre fungujú aj mimo nich. Pri prechádzaní nerovností a menších prekážok vynikajúco tlmia nárazy. Pneumatiky sú dofukovateľné, takže si viete aj ich miernym dofúknutím či sfúknutím upravovať jazdné vlastnosti tejto kolobežky.

      Pohodlie pri jazde

      Nášľapná plošina má naozaj štedré rozmery (18 x 45 cm) a disponuje protišmykovým materiálom, takže sa na nej budete cítiť bezpečne aj pri nepriaznivom počasí, či pri výmene nôh počas jazdy. Rovnako sú vybavené aj úchopy riadidiel, ktoré dostali protišmykovú úpravu, stále však príjemnú na dotyk.

      Vidieť a byť videný

      S e-kolobežkou Mankeel Silver Wings môžete jazdiť v akúkoľvek dennú či nočnú hodinu. O to, aby vás bolo dobre vidieť sa postará LED pásik po oboch stranách nášľapnej dosky a zadné červené svetlo, slúžiace aj ako brzdové. Na cestu vám posvieti výkonný predný LED svetlomet umiestnený hore na riadidlách.

      Prehľadný LCD displej

      Displej je vďaka jednoduchým farbám navrhnutý veľmi prehľadne. V hornej časti sa zobrazuje stav batérie a najazdený čas. V strednej časti uvidíte vašu aktuálnu rýchlosť, zvolený rýchlostný režim a prípadne aj chybové hlásenia. Dolná časť je venovaná informácii o svetlách, Bluetooth a prejdenej vzdialenosti.

      Praktická aplikácia

      V aplikácii „Mankeel“ prepojenej cez Bluetooth môžete sledovať vašu aktuálnu rýchlosť, najazdené kilometre a mnoho ďalších ukazovateľov. Umožňuje vám prepínať jazdné režimy, ovládať svetlá a prípadne ňou viete e-kolobežku aj zamknúť. Aplikácia je kompatibilná s Android aj iOS.

      Legálna prevádzka v SR i ČR

      Nie každá elektrická kolobežka môže v Slovenskej republike na cesty. To sa ale netýka Mankeel Silver Wings, ktorá spĺňa všetky podmienky na prevádzku na pozemných komunikáciách v SR i ČR, rovnako ako napríklad bicykel. Vždy však dodržujte pravidlá cestnej premávky a nezabúdajte na prilbu a iné ochranné pomôcky.

      Parametre produktu
    • Značka: Mankeel
    • Výkon motora: 350 W (maximálny 500 W)
    • Maximálna rýchlosť: 25 km/h
    • Maximálny dojazd: 40 km
    • Maximálne možné stúpanie: 18°
    • Batéria: 9 Ah (Li-Ion)
    • Doba nabíjania: 3-5 hodín
    • Svetlá: predný svetlomet, zadné brzdové svetlo, bočné nasvietenie (červené)
    • Brzdy: zadná kotúčová + E ABS
    • Veľkosť pneumatík: 10 palcov
    • Typ pneumatík: pneumatika + duša
    • Maximálna nosnosť: 120 kg
    • Hmotnosť: 14 kg
    • Rozmery: 113 cm (dĺžka), 114 cm (výška v rozloženom stave), 50 cm (výška v zloženom stave)
    • Ďalšie rozmery: šírka nášľapu 18-13 cm, dĺžka nášľapu 45 cm, šírka riadidiel 54 cm
    • Materiál: zliatina hliníku
    • Farba: vulkanická šedá
    • Ďalšie informácie: 3 rýchlostné režimy (15 km/h, 20 km/h, 25 km/h), zvonček, LCD displej, ovládanie pomocou aplikácie, Bluetooth, odolnosť IP54, háčik na zavesenie (nosnosť 5 kg)
    • Balenie obsahuje
    • 1x skladacia e-kolobežka
    • 1x nabíjačka
    • 5x skrutka, 2x imbusový kľúč, 1x krytka brzdového lanka
    • 1x návod na použitie
    • Používaj vyznačené cyklistické trasy

      Ak je to možné, použi trasu a cestu vyznačenú pre bicykle, ak nie, jazdi na okraji vozovky. Rešpektuj všetky dopravné predpisy. Nepoužívaj na jazdu chodník, iba ak by ti to umožňovali dopravné predpisy. Rovnako ako pri bicyklovaní, aj tu je najlepšie vždy nosiť prilbu pri jazde.

      Vždy dodržuj dopravné predpisy

      Nezabudni, že pre teba platia dopravné predpisy rovnako ako pre ostatných účastníkov cestnej premávky. Preto sleduj všetky dopravné značenia, vodorovné dopravné značky a semafory. Ber ohľad na chodcov a ostatných účastníkov cestnej premávky na križovatkách.


      Parametre

      Farba strieborná

      Technické parametre

      Kompatibilita Univerzál

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 8 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia

       

      Súvisiace dokumenty

      Mankeel - Silver Wings - Návod k prihláseniu sa do app.pdf
      Mankeel - Silver Wings - Návod k prihláseniu sa do app.pdf