0

    PanzerGlass - Bundle Hoops + Tvrdené sklo UWF + Hard Case D3O pre Samsung Galaxy A55 5G

    #

    Aktívny

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    B0470+7358
    EAN
    5711724204708
    Vaša cena bez DPH
    41.63 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    49.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      360-stupňová ochrana vášho telefónu

      Chcete svoj smartfón dokonale ochrániť pred všetkými možnými druhmi poškodenia? Potom bude výhodné balenie PanzerGlass™ 3v1 ideálnou voľbou pre vás. Jeho súčasťou je mimoriadne odolné ochranné sklo, priehľadné puzdro HardCase s inovatívnym materiálom D3O a ochrana objektívov Hoops.

      Kombinácia týchto špičkových produktov PanzerGlass™ zaistí 360-stupňovú ochranu vášho telefónu pred škrabancami od ostrých predmetov a rozbitím v dôsledku silných nárazov alebo pádov. Vďaka tomu predlžuje životnosť smartfónu, svoj Samsung Galaxy A55 5G môžete bez obáv brávať na všetky dobrodružstvá a nemusíte sa obávať, že sa len tak ľahko poškodí.

      Ochranné sklo PanzerGlass™

      Prémiové ochranné sklo PanzerGlass™ pre Galaxy A55 5G sa vyrába už tradične z unikátneho japonského skla Asahi, ktoré je temperované v peci, nie chemicky, pri teplote až 500 °C po dobu 5 hodín. Vďaka tomuto jedinečnému procesu výroby získava mimoriadne vysokú tvrdosť a pevnosť.

      Sklo PanzerGlass™ má vedecky preukázanú odolnosť voči silným nárazom a dokonale ochráni displej vášho smartfónu pred škrabancami od ostrých predmetov, napríklad, kľúčov alebo mincí.

      Tvrdosť Platinum

      Prémiová rada ochranných skiel, ktoré majú zvýšenú odolnosť. Pri výrobe sú až 2x temperované a 2x leštené. Vďaka tomu poskytujú vášmu smartfónu nekompromisnú ochranu za každých okolností, odolajú silným nárazom či kontaktu s veľmi ostrými predmetmi.

      4 výnimočné vrstvy

      Ochranné sklo PanzerGlass™ pre Galaxy A55 5G pozostáva zo 4 fantastických vrstiev:

      Oleofóbna vrstva na povrchu zabraňuje zachytávaniu odtlačkov prstov a vzniku šmúh.

      Tvrdené sklo chráni displej smartfónu pred silnými nárazmi a škrabancami.

      Fólia proti rozbitiu eliminuje riziko zranenia pri prasknutí skla.

      Silikónová vrstva sa stará o dokonalé priľnutie ochranného skla a vyhladzuje už existujúce škrabance na displeji používaného telefónu.

      Veľkosť Ultra-Wide Fit a Easy Aligner

      Sklo PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit dokonale prekrýva celú prednú stranu displeja až po okraj. Zabezpečuje tak špičkovú ochranu aj pri nárazoch na hranu displeja. Zároveň však zachováva vysokú citlivosť na dotyky, neovplyvňuje funkčnosť čítačky odtlačkov prstov, neskresľuje farebnosť displeja a je plne kompatibilné s ochrannými krytmi.

      Súčasťou balenia každého ochranného skla PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit je špeciálny rámik Easy Aligner, vďaka ktorému sklo ľahko napasujete presne na stred obrazovky. Inštaláciu tak zvládnete v priebehu pár minút, aj keď s ňou nemáte vôbec žiadne skúsenosti.

      Puzdro HardCase D3O

      Ochranné puzdro HardCase pre Galaxy A55 5G pozostáva z odolného 100 % recyklovaného plastu, ktorý tvorí zadnú stranu. Okraje sú vyrobené z plastu so 44 % podielom rastlinnej zložky. Toto jedinečné spojenie zabezpečuje nekompromisnú ochranu smartfónu pred škrabancami alebo poškodením v dôsledku silných nárazov či pádov.

      Puzdro PanzerGlass™ HardCase bolo testované pádom z výšky 4-násobku vojenského štandardu. Spoľahlivo tak ochráni váš telefón pri pádoch z výšky až 4,8 metra.

      Revolučný materiál D3O BIO

      PanzerGlass™ HardCase čiastočne pozostáva z D3O BIO, svetovo najpokročilejšieho ochranného materiálu na rastlinnej báze. Tento vedecky testovaný prírodný materiál obsahuje inteligentné molekuly, ktoré sa pri náraze účinne spoja, aby absorbovali energiu, následne ju rozptýlia a vrátia sa do svojej pôvodnej polohy.

      Vďaka tomuto unikátnemu materiálu dokáže puzdro PanzerGlass™ HardCase spoľahlivo ochrániť váš Galaxy A55 5G aj pred silnými nárazmi a zabrániť jeho poškodeniu.

      Štíhly dizajn, bezdrôtové nabíjanie

      Puzdro PanzerGlass™ HardCase je napriek svojej vysokej odolnosti veľmi štíhle, takže výrazne nezmení proporcie vášho smartfónu. Keďže má na milimeter presne vyrezané otvory a prehĺbenia na tlačidlá, nijako neovplyvňuje každodenné používanie smartfónu. Protišmyková úprava na povrchu puzdra zabezpečuje, že telefón sa vám ani pri náročnom používaní len tak ľahko nevyšmykne z ruky.

      Ochranné puzdro PanzerGlass™ HardCase je naviac plne kompatibilné s bezdrôtovým nabíjaním. Svoj XXX tak môžete pohodlne nabíjať bez akýchkoľvek obmedzení.

      Ochranný kryt objektívov Hoops

      Ochranné kryty Hoops sa aplikujú priamo na objektívy smartfónu. Majú podobu malých sklenených krúžkov, ktoré sú vyrobené z kvalitného japonského skla Asahi. Na ich okrajoch sa nachádzajú čierne hliníkové rámiky. Zabezpečujú tak špičkovú ochranu, no zároveň sú veľmi elegantné a nenarúšajú uhladený dizajn telefónu.

      Úroveň tvrdosti Platinum

      Ochranné krúžky PanzerGlass™ Hoops pre Galaxy A55 5G majú odolnosť Platinum, čo znamená, že pri výrobe sú až 2x temperované a leštené. Vďaka tomu získavajú výnimočnú tvrdosť a dokážu ochrániť objektívy aj pred silnými nárazmi či škrabancami od veľmi ostrých predmetov.

      Bezchybná kvalita fotiek

      Vďaka ochranným krytom PanzerGlass™ Hoops budú mať vaše videá či fotky špičkovú kvalitu, bez šmúh, bodiek alebo iných nedokonalostí spôsobených poškodeniami na objektívoch. Všetky možnosti fotoaparátu Galaxy A55 5G tak využijete na maximum, bez kompromisov.

      Ochranné krúžky Hoops pozostávajú z krištáľovo čistého a priehľadného skla, takže nijako neskresľujú kvalitu fotografií, nemajú vplyv na farebnosť alebo funkčnosť objektívov.

      Jednoduchá inštalácia s aplikátorom

      Súčasťou balenia ochranných krúžkov PanzerGlass™ Hoops je praktický aplikátor, vďaka ktorému ich na objektívy nasadíte veľmi presne hneď na prvýkrát, aj v pohodlí domova. Kvôli ich nalepeniu tak nemusíte navštevovať špecializovanú predajňu.

      Ekologické balenie

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich poškodeniu pri nárazoch alebo pádoch.

      Balenie produktov 3v1 je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Je tak priateľské k životnému prostrediu a prispieva k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba transparentná

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy A55 5G
      Materiál sklo/TPU/recyklovaný plast
      Určenie Mobil
      Vlastnosti D3O

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 0.075 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia