0

    PanzerGlass - GraphicPaper Case Friendly AB pre iPad Pro 12,9'' (2018/2020/2021), číra

    PanzerGlass - GraphicPaper Case Friendly AB pre iPad Pro 12,9'' (2018/2020/2021), číra

    Aktívny

    Edge-To-Edge

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    2735
    EAN
    5711724027352

    SKLADOM: 

    3-4 týždne

    Vaša cena bez DPH
    24.96 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    29.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Fólia, ktorá premení váš tablet na papier

      Ochranná fólia PanzerGlass™ GraphicPaper má výnimočnú povrchovú textúru pripomínajúcu papier. Je tak ako stvorená pre grafických dizajnérov či študentov, ktorí používajú svoj iPad na kreslenie, písanie poznámok alebo inú tvorivú prácu. Avšak, oceníte ju aj v prípade, že na vašom tablete len hráte hry.

      Vďaka špecifickému povrchu bude každý dotyk displeja pre vás mimoriadne príjemný. Je zároveň plne kompatibilná aj s kresliacim perom a nijako neovplyvňuje vzhľad zariadenia.

      Výnimočná odolnosť

      Napriek tomu, že GraphicPaper je hrubý len 0,4 mm, poskytuje vynikajúcu ochranu pred rôznymi vonkajšími vplyvmi. Displej chráni pred poškriabaním ostrými predmetmi, pádmi či nárazmi. Svoj tablet tak môžete bez obáv nosiť všade so sebou a nemusíte sa obávať, že jeho obrazovka sa ľahko poškodí.

      GraphicPaper má Ultra-Wide Fit rozmer, čo znamená, že pokrýva celú prednú plochu tabletu. Vďaka tomu dokonale chráni aj rohy zariadenia. Stále však ponecháva dostatok miesta pre puzdro, 100 % zachováva dotykové vlastnosti displeja a nijako neskresľuje jeho farebnosť.

      Proti baktériám a odtlačkom prstov

      Ani vám sa nepáči, že na displeji vášho tabletu ostávajú viditeľné odtlačky prstov, ktoré zhoršujú čitateľnosť? Vďaka PanzerGlass™ GraphicPaper bude tento problém minulosťou. Na jeho povrchu je potiahnutá špeciálna oleofóbna vrstva zabraňujúca vzniku šmúh a zachytávaniu odtlačkov prstov.

      Povrch je naviac ošetrený aj výnimočnou antibakteriálnou vrstvou, ktorá je netoxická, dokáže eliminovať až 99,99 % baktérií a bola testovaná podľa prísnych noriem. Chráni tak vaše zdravie pred rôznymi nepríjemnými ochoreniami.

      Jednoduché nalepenie

      Nalepiť GraphicPaper je veľmi jednoduché a celý proces vám zaberie len pár minút. Súčasťou balenia je vlhčená utierka, prostredníctvom ktorej dôkladne vyčistíte povrch displeja. Následne ho utriete pomocou priloženej handričky z mikrovlákien.

      GraphicPaper potom zarovnáte s okrajmi displeja, nalepíte ho a pomocou špachtle, ktorá je tiež súčasťou balenia, ľahko odstránite vzduchové bubliny. Posledným krokom je odstránenie ochrannej fólie.

      Trvalo udržateľné EKO balenia

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Všetky svoje produkty dimenzuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov.

      Obal pre GraphicPaper je vyrobený z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba číra

      Technické parametre

      Edícia Antibacterial
      Kompatibilita iPad Pro 12,9'' (2018), iPad Pro 12,9'' (2020), iPad Pro 12,9'' (2021)
      Typ Edge-To-Edge
      Určenie Tablet
      Vlastnosti Antibakteriálne

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 0.1 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia