0

    PanzerGlass - Hybridné sklo Matrix UWF AB FP wA pre Samsung Galaxy S23 Ultra, číra

    PG - H s Matrix AB wA pre Gal S23 U,čí

    Aktívny

    Ultra-Wide Fit

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    7320
    EAN
    5711724073205

    SKLADOM: 

    3-4 týždne

    Vaša cena bez DPH
    24.96 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    29.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Prelomová ochrana smartfónu

      Hybridné sklo MATRIX pre radu Samsung Galaxy S23 je vyrobené s ohľadom na tie najprísnejšie požiadavky zákazníkov. Na prvý pohľad vyzerá ako klasická fólia, je mimoriadne flexibilné, no na dotyk pripomína sklo. Zabezpečuje špičkovú ochranu displeja pred rozbitím vplyvom pádov či nárazov. Zároveň výborne chráni pred škrabancami od ostrých predmetov.

      PanzerGlass™ hybridné sklo MATRIX je nielen veľmi odolné, ale aj ekologické. Sklo totiž pozostáva zo 100% recyklovaných plastových fliaš.

      Úroveň tvrdosti PLATINUM

      Unikátne hybridné sklo MATRIX pre Samsung Galaxy S23 dosahuje druhý najvyšší stupeň tvrdosti PLATINUM. Vhodné je tak aj pre náročnejších používateľov, ktorí svoj telefón často brávajú na rôzne dobrodružstvá a vystavujú ho rozmanitým vonkajším vplyvom.

      Vďaka výnimočnej tvrdosti hybridné sklo MATRIX, značky PanzerGlass™ ochráni displej vášho smartfónu pred poškriabaním kľúčmi alebo inými tvrdými predmetmi vo vrecku. Zároveň zabráni rozbitiu displeja, keď sa vám telefón vyšmykne z ruky a padne na zem. Predlžuje tak životnosť zariadenia a znižuje riziko drahých opráv.

      Dokonalá kompatibilita

      PanzerGlass™ hybridné sklo MATRIX je do najmenších detailov navrhnuté tak, aby presne sadlo na krivky rady Samsungu Galaxy S23. Vďaka tomu, že je tenké zachováva 100 % citlivosť na dotyky. Pri používaní smartfónu tak prakticky ani nepocítite, že ho máte nalepené na displeji.

      Samozrejmosťou je dokonalá kompatibilita s čítačkou odtlačkov prstov. Hybridné sklo MATRIX zároveň nijako neskresľuje farebnosť displeja.

      Tento produkt má certifikáciu SMAPP od spoločnosti Samsung. Toto je záruka, že je produkt vhodný pre vaše Samsung mobilné zariadenie.

      Jednoduché nalepenie

      Súčasťou balenia je praktický rámik EasyAligner, ktorý významne uľahčuje aplikáciu skla na displej. Nalepenie sa vám podarí na prvýkrát, aj keď s ním nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti. Zároveň máte istotu, že sklo trafíte presne na okraje prednej časti zariadenia.

      Nalepenie hybridného skla MATRIX, značky PanzerGlass™ tak zvládnete svojpomocne v pohodlí domova a nemusíte ho nechávať na odborníkov v predajni.

      Ultra-Wide Fit (Case Friendly)

      Špeciálne navrhnutá veľkosť ochranného skla PanzerGlass™, ktoré dokonale prekrýva celú prednú stranu displeja až po okraj, no zároveň je kompatibilné s puzdrami a obalmi.

      Zabezpečuje veľmi dobrú ochranu pred rôznymi druhmi poškodenia, avšak zachováva vysokú citlivosť na dotyky a neskresľuje farebnosť displeja.

      Antibakteriálny povrch

      Na povrchu hybridného skla MATRIX sa nachádza špeciálna antibakteriálna vrstva, ktorá je testovaná podľa normy ISO 22196 / JIS Z 2801. Zabezpečuje elimináciu až 99,99 % baktérií či spór plesní, čím vás chráni pred mnohými nepríjemnými ochoreniami.

      Antibakteriálny povrch je netoxický, oderuvzdorný a v súlade s nariadením EU o biocídnych výrobkoch. Aj po pár mesiacoch pravidelného používania smartfónu si stále zachováva svoju pôvodnú účinnosť.

      Trvalo udržateľné EKO balenia

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Všetky svoje produkty dimenzuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov.

      Balenie hybridného skla MATRIX pre Samsung Galaxy S23 je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.

      Poznámka: Ak používate zariadenie so snímačom odtlačkov prstov je potrebné pred aplikáciou ochrannej fólie vymazať uložené vzory odtlačkov a po aplikácii ochrannej fólie ich naskenovať znovu, aby sa zabezpečila 100% funkčnosť zariadenia. Je to z toho dôvodu, že snímače odtlačkov prstov sú veľmi citlivé na zmenu materiálu a hrúbky ochrannej fólie.


      Parametre

      Farba číra
      Lepenie Full adhesive

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy S23 Ultra
      Materiál Hybridné sklo
      Typ Ultra-Wide Fit
      Určenie Mobil
      Vlastnosti Antibakteriálne, Diamond odolnosť

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 1.2 cm

      Rozmer y: 11 cm

      Rozmer z: 19.5 cm

      Hmotnosť: 0.08 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia