0

    PanzerGlass - Ochranný kryt objektívu Hoops pre Samsung Galaxy A55 5G, čierna

    PG - Kryt objekt Hoops pre Gal A55 5G,či

    Aktívny

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    1227
    EAN
    5711724012273
    Vaša cena bez DPH
    16.62 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    19.94 EUR
    Koncová cena s DPH
    19.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Elegantná ochrana objektívov

      Doprajte objektívom vášho Samsung Galaxy A55 špičkovú ochranu pred škrabancami a poškodením pri pádoch alebo silných nárazoch. Jedinečné ochranné kryty PanzerGlass™ Hoops sa postarajú o to, že vaše objektívy budú v bezpečí pri všetkých aktivitách.

      Ochranné kryty Hoops majú podobu malých sklenených krúžkov, ktoré sú vyrobené z kvalitného japonského skla Asahi. Na ich okrajoch sa nachádzajú čierne hliníkové rámiky. Zabezpečujú tak špičkovú ochranu, no zároveň sú veľmi elegantné a nenarúšajú uhladený dizajn smartfónu.

      Úroveň tvrdosti PLATINUM

      Ochranné krúžky PanzerGlass™ Hoops pre Samsung Galaxy A55 majú odolnosť PLATINUM, čo znamená, že pri výrobe sú až 2x temperované a leštené. Vďaka tomu získavajú výnimočnú tvrdosť a dokážu ochrániť objektívy aj pred silnými nárazmi či škrabancami od veľmi ostrých predmetov.

      Kryty PanzerGlass™ Hoops sú jednoducho pripravené na každé dobrodružstvo. Nezáleží na tom, či svoj smartfón používate pri turistike, športe alebo rizikovej práci, vždy sa postarajú o dokonalú ochranu. Predĺžia jeho životnosť a znížia riziko drahých opráv.

      Bezchybná kvalita fotiek a videí

      Vďaka ochranným krytom PanzerGlass™ Hoops budú mať vaše videá či fotky špičkovú kvalitu, bez šmúh, bodiek alebo iných nedokonalostí spôsobených poškodeniami na objektívoch. Všetky možnosti fotoaparátu Samsung Galaxy A55 tak využijete na maximum, bez kompromisov.

      Ochranné krúžky Hoops pozostávajú z krištáľovo čistého a priehľadného skla, takže nijako neskresľujú kvalitu fotografií, nemajú vplyv na farebnosť alebo funkčnosť objektívov.

      Jednoduchá inštalácia s aplikátorom

      Súčasťou balenia ochranných krúžkov PanzerGlass™ Hoops je praktický aplikátor, vďaka ktorému ich na objektívy nasadíte veľmi presne hneď na prvýkrát, aj v pohodlí domova. Kvôli ich nalepeniu tak nemusíte navštevovať špecializovanú predajňu.

      Špeciálna odolná silikónová vrstva, ktorá sa nachádza na okrajoch ochranných krúžkov, zabezpečuje pevné spojenie s objektívmi za každých okolností. Nemusíte sa tak obávať, že odpadnú pri namočení do vody alebo pri kontakte s inými vonkajšími vplyvmi.

      Kompatibilita s puzdrami

      Túžite po tom, aby bol váš Samsung Galaxy A55 vždy perfektne chránený pred všetkými rizikami? Odporúčame využiť kombináciu ochranného skla PanzerGlass™ SAFE., TPU puzdra a ochranných krúžkov Hoops.

      Sklenené kryty Hoops sú veľmi tenké a kompaktné, takže ich bez akýchkoľvek obmedzení môžete používať spolu s puzdrami. Máte tak istotu, že váš smartfón bude v bezpečí vždy a všade.

      Ekologické balenie

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich poškodeniu pri nárazoch alebo pádoch.

      Balenie ochranných krytov objektívov PanzerGlass™ Hoops je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Obaly produktov sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy A55 5G
      Materiál sklo/silikón
      Určenie Mobil

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 0.06 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia