0

    PanzerGlass - Ochranný kryt objektívu PicturePerfect pre Samsung Galaxy S24/S23/S23+, čierna

    PG - Kryt objektívu PP pre Galaxy S24,či

    Aktívny

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    1204
    EAN
    5711724012044
    Vaša cena bez DPH
    16.63 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    19.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Objektívy vždy v bezpečí

      Nedovoľte, aby sa objektívy vášho Samsung Galaxy S24 poškodili pri pádoch, nárazoch alebo kontakte s ostrými predmetmi vo vreckách. Vďaka jedinečnému krytu PanzerGlass™ PicturePerfect bude mať váš smartfón dlhšiu životnosť a vyhnete sa vysokým výdavkom na opravy alebo výmeny poškodených objektívov.

      Ochranný kryt PicturePerfect je vyrobený zo špičkového japonského skla Asahi, ktoré je mimoriadne tvrdé a odolné. Objektívy tak spoľahlivo ochráni pred rôznymi druhmi poškodenia.

      Fotenie a nahrávanie bez limitov

      Kryt PanzerGlass™ PicturePerfect je krištáľovo číry a dokonale priľne na objektívy, takže nijakým spôsobom nevplýva na kvalitu alebo farebnosť fotografií či videí a neovplyvňuje zabudované funkcie fotoaparátu Samsung Galaxy S24.

      Ochranný kryt PicturePerfect chráni objektívy pred vznikom drobných škrabancov, rýh či šmúh. Tým zabezpečuje špičkovú kvalitu záberov aj po niekoľkých mesiacoch aktívneho používania smartfónu.

      4 jedinečné vrstvy

      Oleofóbna vrstva zabraňuje zachytávaniu odtlačkov prstov a výrazne redukuje šmuhy. Vaše zábery tak nebudú pokazené nečistotami na objektívoch. Naviac, je príjemná na dotyk.

      Vrstva ochranného skla zabezpečuje dokonalú odolnosť proti poškriabaniu alebo rozbitiu objektívov. Zároveň je veľmi tenká, takže nijako neovplyvňuje štýlový dizajn smartfónu.

      Polymetylmetakrylátová (PMMA) vrstva zohráva dôležitú bezpečnostnú úlohu. Je prilepená na sklo a poskytuje mu pevnú oporu. Teda, ak sa náhodou rozbije, neroztriešti sa na črepiny. Vďaka tomu nehrozí, že vám spôsobí zranenie.

      Silikónová vrstva umožňuje jednoduché pripevnenie ochranného krytu na váš smartfón. Zaisťuje dokonalú priľnavosť a spoľahlivé uchytenie aj pri niekoľkonásobnej opakovanej inštalácii. Sklo PicturePerfect môžete kedykoľvek odmontovať a opätovne nasadiť.

      Tvrdosť PLATINUM

      Ochranný kryt PanzerGlass™ PicturePerfect je vyrobený zo skla tvrdosti PLATINUM, ktoré je 2x temperované a leštené. Vďaka tomu získava vynikajúcu odolnosť a objektívy dokáže ochrániť aj pred väčšími nárazmi či škrabancami od veľmi ostrých predmetov.

      Sklá tvrdosti PLATINUM sú preto vhodné aj pre aktívne žijúcich ľudí, ktorí často telefón vystavujú rôznym nebezpečenstvám. Či už pri športe, rizikovej práci alebo iných aktivitách.

      Ešte ekologickejšie balenia

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich poškodeniu pri nárazoch alebo pádoch.

      Balenie ochranného krytu objektívov PanzerGlass™ PicturePerfect je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Na jeho výrobu sa používa o 37 % menej papiera ako v prípade predchádzajúcej generácie krytov. Obaly produktov sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+
      Materiál sklo/silikón
      Určenie Mobil

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 1.2 cm

      Rozmer y: 11 cm

      Rozmer z: 13 cm

      Hmotnosť: 0.06 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia