0

    PanzerGlass - Ochranný kryt objektívu Hoops pre Samsung Galaxy S24+, žltá

    PG - Kryt objekt Hoops pre Gal S24+,žlt

    Pripravujeme

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    1241
    EAN
    5711724012419

    SKLADOM: 

    3-4 týždne

    Vaša cena bez DPH
    16.63 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    19.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Štýlová ochrana objektívov

      Ochráňte objektívy vášho Samsung Galaxy S24+ pred škrabancami a poškodením pri pádoch alebo silných nárazoch. Unikátne ochranné kryty PanzerGlass™ Hoops sa postarajú o to, že vaše objektívy budú vždy v maximálnom bezpečí.

      Ochranné kryty Hoops majú podobu malých sklenených krúžkov vyrobených z japonského skla Asahi, ktoré sú ohraničené tenkými hliníkovými čiernymi rámikmi. Zabezpečujú tak špičkovú ochranu, no zároveň nijako negatívne neovplyvňujú uhladený vzhľad smartfónu.

      Tvrdosť PLATINUM

      Sklenené ochranné krúžky PanzerGlass™ Hoops pre Samsung Galaxy S24+ majú zvýšenú odolnosť PLATINUM. Pri výrobe sú až 2x temperované a leštené, vďaka čomu získavajú výnimočnú tvrdosť. Objektívy tak dokážu chrániť aj pred pádmi a silnými nárazmi, škrabancami od kľúčov, mincí alebo iných ostrých hrán.

      Vďaka vysokej odolnosti sú ochranné krúžky PanzerGlass™ Hoops pripravené na každé dobrodružstvo. Vhodné sú aj pre aktívne žijúcich ľudí, ktorí svoj telefón často používajú pri práci, športe alebo iných rizikových aktivitách.

      Dokonalé fotky a videá

      Vďaka ochranným krytom PanzerGlass™ Hoops budú všetky vaše fotografie a videá dokonale kvalitné, bez šmúh či bodiek spôsobených poškodeniami na objektívoch. Všetky moderné technológie fotoaparátu Samsung Galaxy S24+ tak využijete na maximum, bez akýchkoľvek kompromisov.

      Krúžky Hoops sú vyrobené z krištáľovo čistého a priehľadného skla. Nijako tak neskresľujú fotografie, nemajú vplyv na farebnosť či zabudované funkcie objektívov.

      Aplikátor pre jednoduchú inštaláciu

      V balení ochranných krúžkov PanzerGlass™ Hoops nájdete aplikátor, vďaka ktorému ich na objektívy nasadíte hneď na prvýkrát, veľmi jednoducho, aj v pohodlí domova. Kvôli ich aplikácii tak nemusíte navštevovať špecializovanú predajňu.

      Na okrajoch ochranných krúžkov je špeciálna odolná silikónová vrstva, ktorá zabezpečuje pevné spojenie s objektívmi za každých okolností. Nemusíte sa tak obávať, že odpadnú pri kontakte s kvapkami vody alebo inými vonkajšími vplyvmi.

      Kompatibilita s puzdrami

      Chcete, aby bol váš Samsung Galaxy S24+ vždy dokonale chránený pred všetkými vonkajšími vplyvmi? Odporúčame využiť kombináciu ochranného skla PanzerGlass™, puzdra HardCase a ochranných krúžkov Hoops.

      Keďže ochranné kryty Hoops sú veľmi tenké a kompaktné, môžete ich bez akýchkoľvek obmedzení používať v kombinácii s puzdrami. Máte tak istotu, že váš smartfón bude v bezpečí za každých okolností.

      Ekologické balenie

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich poškodeniu pri nárazoch alebo pádoch.

      Balenie ochranných krytov objektívov PanzerGlass™ Hoops je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Spoločnosť PanzerGlass™ naviac za každý predaný výrobok prispieva na kampaň The Perfect World Protect The Oceans.


      Parametre

      Farba žltá

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy S24+
      Materiál sklo/silikón
      Určenie Mobil

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia