0

    PanzerGlass - Ochranný kryt objektívu PicturePerfect pre Samsung Galaxy Z Flip5, čierna

    PG - PicturePerfect pre Gal Z Flip5, čie

    Aktívny

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    0449
    EAN
    5711724004490
    Vaša cena bez DPH
    16.63 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    19.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Už žiadne poškriabané objektívy

      Nedovoľte, aby ostré predmety vo vašich vreckách, napríklad, kľúče alebo mince, poškriabali objektívy vášho Samsung Galaxy Z Flip 5 a zhoršili kvalitu fotografií či videí. Vďaka PanzerGlass™ PicturePerfect budete mať vždy istotu, že objektívy vášho zariadenia sú v bezpečí.

      Ochranný kryt objektívov PicturePerfect zabezpečuje špičkovú ochranu pred škrabancami od ostrých predmetov a rozbitím vplyvom silných nárazov alebo pádov. Svoj telefón tak môžete bez obáv používať pri všetkých aktivitách.

      Vyťažte z fotoaparátu maximum

      Vďaka PicturePerfect bude váš Samsung Galaxy Z Flip 5 aj pri aktívnom používaní stále fotiť ako nový. Kryt PicturePerfect má malú hrúbku a kompaktné rozmery, takže nijako negatívne nevplýva na dizajn smartfónu.

      Jeho proporcie boli navrhnuté na desatinku milimetra presne, aby precízne zapasoval na objektívy Samsung Galaxy Z Flip 5. Zároveň neovplyvňuje farebnosť a kvalitu fotografií.

      Jednoduchá aplikácia

      Aplikácia krytu PicturePerfect je mimoriadne jednoduchá, stačí ho zarovnať s objektívom a prilepiť. Teda, zvládnete ju doslova v priebehu pár sekúnd.

      4 fantastické vrstvy

      Oleofóbna vrstva slúži na elimináciu odtlačkov prstov, takže už nemusíte pred fotením utrieť objektívy. Vaše fotky budú vždy dokonale kvalitné bez šmúh.

      Tvrdené sklo dodáva krytu jeho špičkovú pevnosť a odolnosť.

      Fólia proti rozbitiu eliminuje riziko zranenia pri prasknutí skla.

      Silikónová vrstva zabezpečuje pevné priľnutie krytu k objektívu bez rizika vzniku vzduchových bublín. Zároveň umožňuje jednoduché viacnásobné odlepenie a nalepenie.

      Úroveň tvrdosti PLATINUM

      Ochranné sklá PanzerGlass™ rady PLATINUM sú až 2x temperované pri teplote 500 °C po dobu 5 hodín a 2x leštené. Získavajú tak ešte lepšiu tvrdosť a odolnosť ako štandardné sklá, ktoré procesom temperácie a leštenia prechádzajú len 1x.

      Sklá rady PLATINUM sú určené pre náročnejších používateľov, ktorí svoj telefón často vystavujú rôznym rizikám a chcú mať vždy istotu, že bude dokonale chránený pred rôznymi vonkajšími vplyvmi.

      Trvalo udržateľné EKO balenia

      PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu záťaže na životné prostredie. Všetky svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov.

      Balenie krytu PicturePerfect pre Samsung Galaxy Z Flip 5 je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou, ktorý pozostáva zo surovín získavaných a spracúvaných s ohľadom na prírodu. Obaly sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy Z Flip5
      Materiál sklo/silikón
      Určenie Mobil

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 0.06 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia