0

    PanzerGlass - Ochranný kryt objektívu PicturePerfect pre iPhone 15 Pro/15 Pro Max, čierna

    PG - PicturePerfect pre iP 15P/15P Max,č

    Aktívny

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    1137
    EAN
    5711724011375

    SKLADOM: 

    3-4 týždne

    Vaša cena bez DPH
    16.63 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    19.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Účinná ochrana pred poškodením objektívov

      Keď nosíte svoj iPhone 15 vo vreckách spolu s kľúčmi alebo inými ostrými predmetmi, objektívy fotoaparátu sa môžu ľahko poškriabať, a to aj napriek tomu, že používate ochranné puzdro. Riziko pre ne predstavujú tiež silné nárazy či pády.

      Vďaka PanzerGlass™ PicturePerfect sa už nikdy nebudete musieť obávať škrabancov, pokazených fotiek a videí či drahých opráv. Objektívy budú vždy perfektne chránené pred všetkými rizikami.

      Špičková kvalita fotografií vždy a všade

      Ochranný kryt objektívov PanzerGlass™ PicturePerfect je dokonale priehľadný a vyrobený na desatinku milimetra presne, aby precízne sadol na objektívy iPhone 15. Nijakým spôsobom tak neovplyvňuje kvalitu fotiek alebo videí a zabudované funkcie fotoaparátu.

      PanzerGlass™ PicturePerfect sa postará o to, aby váš iPhone fotil ako nový aj po niekoľkých mesiacoch či rokoch používania. Vaše zábery nebudú pokazené žiadnymi bodkami či šmuhami spôsobenými škrabancami na objektívoch.

      Ľahká inštalácia a kompatibilita s puzdrom

      Kryt PanzerGlass™ PicturePerfect je mimoriadne odolný, no zároveň tenký a jeho okraje sú elegantne zaoblené. Nenaruší tak dizajn vášho iPhone 15 a je plne kompatibilný s puzdrami.

      Inštaláciu krytu PicturePerfect na objektívy vášho smartfónu zvládnete rýchlo a jednoducho aj v prípade, že s ňou nemáte vôbec žiadne skúsenosti.

      4 jedinečné vrstvy

      Ochranný kryt objektívov PicturePerfect pozostáva zo 4 základných vrstiev:

      Oleofóbna vrstva slúži na elimináciu odtlačkov prstov, takže už nemusíte pred fotením utrieť objektívy. Vaše fotky budú vždy dokonale kvalitné bez šmúh.

      Tvrdené sklo dodáva krytu jeho špičkovú pevnosť a odolnosť.

      Fólia proti rozbitiu eliminuje riziko zranenia pri prasknutí skla.

      Silikónová vrstva zabezpečuje pevné priľnutie krytu k objektívu bez rizika vzniku vzduchových bublín. Zároveň umožňuje jednoduché viacnásobné odlepenie a nalepenie.

      Úroveň tvrdosti PLATINUM

      Stredne odolná rada ochranných skiel PanzerGlass™. Pri výrobe je 2x temperovaná a leštená, čím získava vynikajúcu odolnosť. Objektívy fotoaparátu ochráni aj pred silnejšími nárazmi, pádmi z väčšej výšky či škrabancami od ostrých predmetov.

      Sklá rady PLATINUM sú určené pre každého aktívne žijúceho človeka, ktorý si svoj telefón so sebou bráva na rôzne dobrodružstvá a často ho vystavuje rozličným rizikám.

      Trvalo udržateľné EKO balenia

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Všetky svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov.

      Balenie ochranného krytu objektívov fotoaparátu PicturePerfect je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba číra

      Technické parametre

      Kompatibilita iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max
      Materiál sklo/silikón
      Určenie Mobil

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 0.06 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia