0

    PanzerGlass - Ochranný kryt objektívu Hoops pre iPhone 16/16 Plus, čierna

    PG - Kryt Hoops pre iPh 16/16 Plus, čie

    Aktívny

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    1283
    EAN
    5715685003004
    Vaša cena bez DPH
    16.65 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    19.98 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Štýlová ochrana objektívov

      Nedovoľte, aby sa objektívy vášho iPhone 16 poškodili pri pádoch či nárazoch alebo škrabancami od ostrých predmetov. Elegantné ochranné krúžky PanzerGlass™ Hoops sa postarajú o ich dokonalú ochranu pred všetkými vonkajšími vplyvmi.

      Krúžky Hoops pozostávajú z jedinečného keramického skla, ktoré je dokonale priehľadné, no zároveň mimoriadne tvrdé a odolné voči škrabancom či nárazom. Na ich okrajoch je štýlový čierny rámik, ktorý umocňuje exkluzívny vzhľad a prispieva k ešte vyššej odolnosti.

      Kvalitné fotky za každých okolností

      Nemusíte sa obávať, že krúžky Hoops ovplyvnia kvalitu vašich záberov alebo zabudované funkcie objektívov iPhone 16. Ich štruktúra bola špeciálne navrhnutá a vyladená tak, aby zachovávali 100 % funkčnosť fotoaparátov.

      Práve naopak, krúžky Hoops zabezpečia, že vaše fotky a videá budú ešte kvalitnejšie, ako keby ste ich nepoužívali. Na vašich záberoch totiž nebudú rôzne bodky, fľaky či čiary spôsobené škrabancami alebo inými nedokonalosťami na objektívoch. Oleofóbna vrstva na povrchu ochranných krúžkov naviac zmierňuje zachytávanie odtlačkov prstov a vznik šmúh.

      Jednoduchá inštalácia s aplikátorom

      V balení krúžkov Hoops nájdete praktický aplikátor, vďaka ktorému ich hneď na prvýkrát nasadíte presne na jednotlivé objektívy. Celý proces inštalácie zvládnete v priebehu niekoľkých minút.

      Krúžky sú precízne vyrobené tak, aby na desatinku milimetra presne sadli na objektívy vášho iPhone 16. Na ich okrajoch je lepiaca silikónová vrstva, ktorá zabezpečí pevné priľnutie k objektívom. Nech už s vaším telefónom robíte čokoľvek, nemusíte sa báť, že vám ochranné krúžky odpadnú.

      Kompatibilita s puzdrami

      Napriek vysokej odolnosti sú ochranné krúžky Hoops mimoriadne tenké a nezaberajú veľa miesta. Sú tak plne kompatibilné aj s rôznymi typmi ochranných puzdier. Keď skombinujete krúžky Hoops s puzdrom PanzerGlass™ HardCase a ochranným sklom, svojmu iPhone 16 zabezpečíte nekompromisnú 360-stupňovú ochranu pred všetkými možnými rizikami.

      Ešte ekologickejšie balenia

      Ochranné krúžky PanzerGlass™ Hoops predĺžia životnosť vášho iPhone 16, takže jedného dňa ho budete môcť darovať alebo predať niekomu ďalšiemu. Prispejete tak k udržateľnej budúcnosti a redukcii elektronického odpadu.

      V roku 2024 spoločnosť PanzerGlass™ znížila množstvo papiera používaného na výrobu obalov priemerne o 66 %. A rovnako ako všetky ostatné produkty tohto dánskeho výrobcu, aj ochranné krúžky Hoops pre iPhone 16 sa dodávajú v krabičke vyrobenej z recyklovateľného papiera s certifikátom FSC™.


      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita iPhone 16, iPhone 16 Plus
      Materiál sklo/silikón
      Určenie Mobil

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 0.025 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia