0

    PanzerGlass - Puzdro ClearCase AB pre iPad Pro 12,9'' (2018/2020/2021), čierna

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    0293
    EAN
    5711724002939
    Vaša cena bez DPH
    33.29 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    39.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Vynikajúca odolnosť voči nárazom a škrabancom

      Ochranné puzdro PanzerGlass™ ClearCase je vyrobené z mimoriadne odolného priehľadného polykarbonátu a mäkkého TPU rámiku na okrajoch. Kvalitný polykarbonát má veľmi tvrdý povrch, takže výborne odoláva škrabancom od rôznych ostrých predmetov. Vaše puzdro tak bude dlhodobo vyzerať ako nové.

      Puzdro ClearCase zároveň vynikajúco odoláva aj silným nárazom či pádom. Svoj iPad tak môžete plnohodnotne používať každý jeden deň a nemusíte sa obávať, že sa len tak ľahko poškodí vplyvom rôznych vonkajších faktorov.

      Špičková absorpcia nárazov

      Okraje puzdra PanzerGlass™ ClearCase sú vyrobené z odolného, no zároveň pružného TPU materiálu, ktorý dokáže vynikajúco pohlcovať aj silné rázy. Ak vám iPad náhodou spadne na zem alebo ním narazíte na tvrdý povrch, TPU rámik účinne absorbuje energiu a zamedzí poškodeniu displeja či tela iPadu.

      Perfektné vlastnosti dodáva TPU rámiku najmä jedinečná štruktúra inšpirovaná včelím plástom. Benefitom je tiež jeho príjemný protišmykový povrch, vďaka ktorému vám tablet len tak ľahko nevypadne z ruky.

      Štýlový dizajn, žiadne zažltnutie

      Vďaka transparentnému sklu puzdro PanzerGlass™ ClearCase takmer nijako nenarúša elegantný vzhľad vášho iPadu, necháva dokonale vyniknúť farbu a dizajn.

      Navrhnuté bolo špeciálne tak, aby nedochádzalo k jeho postupnému žltnutiu. Aj po niekoľkých mesiacoch používania bude stále krištáľovo čisté a priehľadné.

      Antibakteriálny povrch

      Na povrchu puzdra PanzerGlass™ ClearCase sa naviac nachádza jedinečná antibakteriálna vrstva spĺňajúca prísne požiadavky noriem ISO 22196 a JIS 22810. Poskytuje dlhodobú ochranu až na 12 mesiacov.

      Dokáže eliminovať až 99,99 % bežných baktérií, ktoré sa nachádzajú na tablete. Chráni tak vaše zdravie pred nepríjemnými chorobami.

      Bezdrôtové nabíjanie bez obmedzení

      Radi využívate bezdrôtové nabíjanie vášho tabletu, no obávate sa, že puzdro ho bude znemožňovať? Žiadny strach, pokiaľ sa rozhodnete pre PanzerGlass™ ClearCase, nebudete v tomto smere nijako obmedzovaní.

      Štruktúra ochranného puzdra ClearCase bola navrhnutá tak, aby umožňovala bezproblémové bezdrôtové nabíjanie. Obal tak nemusíte už nikdy dávať dolu a svoj iPad môžete pohodlne dobíjať kdekoľvek.


      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita iPad Pro 12,9'' (2018), iPad Pro 12,9'' (2020), iPad Pro 12,9'' (2021)
      Materiál polykarbonát/TPU
      Určenie Tablet
      Vlastnosti Antibakteriálne

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 1.5 cm

      Rozmer y: 25 cm

      Rozmer z: 33.3 cm

      Hmotnosť: 0.42 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia