0

    PanzerGlass - Puzdro ClearCase D3O pre iPhone 15 Pro, čierna

    PG - Puz ClearCase D3O pre iPh15 Pro,čie

    Aktívny

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    1177
    EAN
    5711724011771

    SKLADOM: 

    3-4 týždne

    Vaša cena bez DPH
    24.95 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    29.94 EUR
    Koncová cena s DPH
    29.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Spojenie japonského skla a TPU rámiku

      Ochranné puzdro PanzerGlass™ ClearCase pre iPhone 15 pozostáva z kombinácie jedinečného japonského skla Asahi, ktoré je poctivo vytvrdzované pri teplote 500 °C po dobu až 5 hodín a pružného TPU rámiku na okrajoch. Je tak pripravené odolávať aj silným nárazom, škrabancom od ostrých predmetov a pádom z veľkej výšky.

      Puzdro ClearCase bolo testované v mimoriadne náročných podmienkach a spĺňa najprísnejšie štandardy vojenskej triedy MIL-STD-810H.

      Jedinečný materiál D30® BIO

      Súčasťou puzdra ClearCase pre iPhone 15 je špeciálna vrstva vyrobená z najpokrokovejšieho ochranného materiálu na svete, D30® BIO, ktorý pozostáva z kukuričného škrobu. Je tak veľmi ekologický a puzdru dodáva unikátne vlastnosti.

      Materiál D30® BIO obsahuje voľné inteligentné molekuly, ktoré sa pri náraze okamžite spoja, aby účinne absorbovali energiu, následne ju rozptýlia a opäť sa vrátia do svojej pružnej polohy. Vďaka tejto technológii puzdro ClearCase efektívne ochráni váš iPhone 15 aj pri páde z veľkej výšky.

      Nechajte vyniknúť dizajn telefónu

      Vďaka priehľadnej zadnej strane dokonale vynikne elegantný dizajn a výnimočná farba vášho iPhone 15. Napriek vysokej odolnosti je však puzdro ClearCase pomerne tenké, takže výrazne nemení štandardnú veľkosť zariadenia.

      Puzdro ClearCase pre iPhone 15 zároveň disponuje ochranou voči zažltnutiu, takže sa nemusíte obávať, že po pár mesiacoch používania stratí svoju priehľadnosť a budete ho musieť meniť za nové.

      Komfortné používanie bez obmedzení

      Puzdro PanzerGlass™ ClearCase je vyrábané najmodernejšími technológiami, pričom otvory na jednotlivé ovládače či objektívy fotoaparátu sú vyrezané na desatinku milimetra presne. Nijakým spôsobom tak nebude ovplyvňovať funkcie vášho iPhone 15. Okraje puzdra sú mierne zvýšené pre ešte lepšiu ochranu displeja a objektívov.

      Termoplastický polyuretánový rámik na okrajoch puzdra má špeciálnu protišmykovú úpravu, vďaka ktorej vám váš iPhone len tak jednoducho nevypadne z ruky. A to ani v prípade, že budete mať mokré dlane.

      Kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním

      Ste priaznivcom bezdrôtového nabíjania a záleží vám na tom, aby ho vaše nové puzdro neobmedzovalo? V prípade PanzerGlass™ ClearCase nemusíte mať žiadne obavy. Jeho konštrukcia bola navrhnutá a testovaná tak, aby nijako neovplyvňovala bezdrôtové nabíjanie.

      Svoj iPhone 15 tak budete môcť komfortne nabíjať napríklad na bezdrôtovej nabíjačke v aute alebo v domácnosti bez toho, aby ste museli vždy dávať dolu puzdro.

      Trvalo udržateľné EKO balenia

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Všetky svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov.

      Balenie puzdra ClearCase je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita iPhone 15 Pro
      Vlastnosti D3O

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 0.12 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia