0

    PanzerGlass - Puzdro ClearCase pre iPhone 11 Pro, transparentná

    PanzerGlass - Puzdro ClearCase pre iPhone 11 Pro, transparentná

    Dopredaj

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    208
    EAN
    5711724002083
    Vaša cena bez DPH
    24.96 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    29.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Špičkové japonské sklo

      Ochranné puzdro PanzerGlass™ ClearCase je vyrobené z kombinácie vysokokvalitného japonského skla Asahi a mäkkého TPU rámiku po stranách. Sklo je tvrdené poctivou temperáciou pri teplote 500 °C po dobu až 5 hodín. Vďaka tomu získava výnimočnú tvrdosť, odolnosť voči nárazom či škrabancom. Bez problémov tak zvládne vypadnutie z vrecka či ruky a ochráni váš smartfón pred rozbitím.

      Puzdrá PanzerGlass™ ClearCase sú testované v náročných podmienkach, s ktorými sa môže telefón stretnúť pri každodennom používaní. Vhodné sú tak aj pre ľudí, ktorí svoje zariadenia pravidelne vystavujú rôznym vonkajším vplyvom a namáhaniu.

      Nechajte vyniknúť dizajn telefónu

      Puzdro PanzerGlass™ ClearCase má hrúbku len 0,7 mm. Disponuje špeciálnou ochranou proti zažltnutiu. Na rozdiel od štandardných plastových priehľadných obalov sa tak nemusíte obávať, že po niekoľkých mesiacoch používania začne kaziť vzhľad vášho telefónu a budete ho musieť meniť za nové.

      Pri používaní vášho zariadenia nepochybne oceníte aj to, že puzdro sa vynikajúco drží v ruke a TPU rámik mu dodáva výborné protišmykové vlastnosti. Výrezy sú vyrobené na desatinku milimetra presne podľa parametrov vášho zariadenia. Perfektne tak kopírujú tlačidlá či ovládače a zaisťujú komfortné ovládanie za každých okolností.

      Transparentný, farebný alebo čierny?

      Chcete nechať vyniknúť prirodzenú farbu vášho telefónu? V takom prípade sa môžete rozhodnúť pre transparentnú verziu TPU rámiku, cez ktorú budete vidieť tradičné odtiene jeho tela.

      Naopak, ak máte radi hravé farby, zvoliť si môžete ochranné puzdro ClearCase s unikátnym zeleným, červeným, ružovým, oranžovým, modrým či strieborným rámikom. Váš smartfón tak získa svieži vzhľad, ktorý si nepochybne zamilujete!

      Ak preferujete decentný tmavý vzhľad, čierna verzia je určená pre vás.

      Jednoduché bezdrôtové nabíjanie

      Radi využívate bezdrôtové nabíjanie vášho smartfónu, no obávate sa, že puzdro ho bude znemožňovať? Žiadny strach, pokiaľ sa rozhodnete pre PanzerGlass™ ClearCase, nebudete v tomto smere nijako obmedzovaní.

      Štruktúra ochranného puzdra ClearCase bola navrhnutá tak, aby umožňovala bezproblémové bezdrôtové nabíjanie. Obal tak nemusíte už nikdy dávať dolu a svoje zariadenie môžete pohodlne dobíjať kdekoľvek.


      Parametre

      Farba transparentná

      Technické parametre

      Kompatibilita iPhone 11 Pro

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 9 cm

      Rozmer y: 20 cm

      Rozmer z: 1.1 cm

      Hmotnosť: 0.12 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia