0

    PanzerGlass - Puzdro HardCase D3O pre Samsung Galaxy A15/A15 5G, čierna

    PG - P HC D3O pre Galaxy A15/A15 5G, čie

    Pripravujeme

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    0467
    EAN
    5711724004674

    SKLADOM: 

    3-4 týždne

    Vaša cena bez DPH
    16.63 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    19.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Odolné a ekologické zároveň

      Ochranné puzdro HardCase pre váš smartfón pozostáva z kombinácie pevného polykarbonátu vyrobeného zo 100 % recyklovaného plastu a termoplastického polyuretánového rámiku na okrajoch. Toto spojenie materiálov zabezpečuje špičkovú ochranu smartfónu pred škrabancami alebo poškodením pri silných nárazoch či pádoch na zem.

      Puzdro HardCase bolo testované v tých najnáročnejších podmienkach a spĺňa prísne štandardy vojenskej triedy MIL-STD-810H.

      Unikátny materiál D30® BIO

      Súčasťou puzdra HardCase je špeciálna vrstva vyrobená z najpokrokovejšieho ochranného materiálu na svete, D30® BIO, ktorý pozostáva z kukuričného škrobu. Je tak veľmi ekologický a puzdru dodáva jedinečné vlastnosti.

      Materiál D30® BIO obsahuje voľné inteligentné molekuly, ktoré sa pri náraze okamžite spoja, aby účinne absorbovali energiu, následne ju rozptýlia a opäť sa vrátia do svojej pružnej polohy. Vďaka tejto technológii puzdro HardCase efektívne ochráni váš smartfón aj pri páde z veľkej výšky.

      Elegantný dizajn

      Puzdro HardCase v čiernom prevedení dodá vášmu zariadeniu eleganciu a štýl. Napriek vysokej odolnosti je však pomerne úzke, takže výrazne nemení celkové proporcie zariadenia.

      Príjemné používanie smartfónu

      PanzerGlass™ HardCase má na desatinku milimetra presne vyrezané otvory pre objektívy fotoaparátu a jednotlivé ovládače na stranách. Nijakým spôsobom tak neovplyvňuje funkčnosť vášho smartfónu. Okraje puzdra sú mierne zvýšené pre ešte lepšiu ochranu objektívov a displeja.

      Termoplastický polyuretánový rámik na okrajoch puzdra má špeciálnu protišmykovú úpravu, vďaka ktorej vám váš iPhone len tak jednoducho nevypadne z ruky. A to ani v prípade, že budete mať mokré dlane.

      Trvalo udržateľné EKO balenia

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Všetky svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov.

      Balenie puzdra HardCase je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A15 5G
      Materiál recyklovaný materiál
      Určenie Mobil
      Vlastnosti D3O

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 1.8 cm

      Rozmer y: 11 cm

      Rozmer z: 19.5 cm

      Hmotnosť: 0.085 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia