0

    PanzerGlass - Puzdro HardCase D3O pre Samsung Galaxy S24+, čierna

    PG - Puz HC D3O pre Galaxy S24+, čie

    Aktívny

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    1217
    EAN
    5711724012174

    SKLADOM: 

    3-4 týždne

    Vaša cena bez DPH
    20.83 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    25.00 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Ochrana proti pádu z výšky až 4,8 metra

      Ochranné puzdro HardCase pre Samsung Galaxy S24 pozostáva z odolného 100 % recyklovaného plastu, ktorý tvorí zadnú stranu. Okraje sú vyrobené z plastu so 44 % podielom rastlinnej zložky. Toto jedinečné spojenie zabezpečuje nekompromisnú ochranu smartfónu pred škrabancami alebo poškodením v dôsledku silných nárazov či pádov.

      Puzdro PanzerGlass™ HardCase bolo testované pádom z výšky 4-násobku vojenského štandardu. Spoľahlivo tak ochráni váš telefón pri pádoch z výšky až 4,8 metra.

      Revolučný materiál D3O BIO

      PanzerGlass™ HardCase čiastočne pozostáva z D3O BIO, svetovo najpokročilejšieho ochranného materiálu na rastlinnej báze. Tento vedecky testovaný prírodný materiál obsahuje inteligentné molekuly, ktoré sa pri náraze účinne spoja, aby absorbovali energiu, následne ju rozptýlia a vrátia sa do svojej pôvodnej polohy.

      Vďaka tomuto unikátnemu materiálu dokáže puzdro PanzerGlass™ HardCase spoľahlivo ochrániť váš Samsung Galaxy S24 aj pred silnými nárazmi a zabrániť jeho poškodeniu.

      Štíhly elegantný dizajn

      Nechajte vyniknúť štýlový dizajn vášho nového Samsungu Galaxy S24! Puzdro PanzerGlass™ HardCase je napriek svojej vysokej odolnosti veľmi štíhle, takže výrazne nezmení proporcie vášho smartfónu.

      Puzdro HardCase bolo navrhnuté do najmenších detailov tak, aby presne sadlo na jednotlivé krivky zariadenia. Navyše v lákavom čiernom prevedení dodá vášmu Samsungu Galaxy S24 eleganciu a štýl.

      Pohodlné používanie smartfónu

      Keďže puzdro PanzerGlass™ HardCase má na milimeter presne vyrezané otvory a prehĺbenia na tlačidlá, nijako neovplyvňuje každodenné používanie smartfónu. Ku všetkým funkciám budete mať rovnako rýchly a jednoduchý prístup, ako keby ste žiadne puzdro nemali.

      Protišmyková úprava na povrchu puzdra zabezpečuje, že telefón sa vám ani pri náročnom používaní len tak ľahko nevyšmykne z ruky.

      Kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním

      Ochranné puzdro PanzerGlass™ HardCase je plne kompatibilné s bezdrôtovým nabíjaním. Svoj Samsung Galaxy S24 tak môžete pohodlne nabíjať bez akýchkoľvek obmedzení.

      Vďaka kompatibilite s bezdrôtovým nabíjaním viete svoj smartfón pohodlne dobíjať napríklad pri jazdách autom, pomocou špeciálnych držiakov, bez toho, aby ste museli dávať dolu puzdro.

      Ešte ekologickejšie balenia

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich poškodeniu pri nárazoch alebo pádoch.

      Balenie ochranného puzdra PanzerGlass™ HardCase je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Na jeho výrobu sa používa o 40 % menej papiera ako v prípade predchádzajúcej generácie puzdier. Obaly produktov sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy S24+
      Materiál recyklovaný materiál
      Určenie Mobil
      Vlastnosti D3O

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 1.8 cm

      Rozmer y: 11 cm

      Rozmer z: 19.5 cm

      Hmotnosť: 0.085 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia