0

    PanzerGlass - Tvrdené sklo Case Friendly AB pre Samsung Galaxy S21 Ultra, Fingerprint komp., čierna

    PG - Tv s CF AB pre Galax S21 Ultra,FK,č

    Aktívny

    Curved Edges

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    7258
    EAN
    5711724072581
    Vaša cena bez DPH
    24.96 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    29.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

       

      PanzerGlass - ochrana vždy na prvom mieste

      Ochranné tvrdené sklo renomovanej dánskej značky PanzerGlass je ultimátna ochrana displeja. Je vyrobené z temperovaného Japonského skla Asahi tej najvyššej kvality, tvrdosti a priehľadnosti. Na rozdiel od bežných skiel, ktoré sú tvrdené chemicky, sú sklá PanzerGlass tvrdené poctivou temperáciou pri teplote 500 °C po dobu 5 hodín, čo zaručuje výnimočnú tvrdosť, odolnosť a nárazuvzdornosť. Tvrdené sklá PanzerGlass majú špeciálnu oleofóbnu vrstvu, ktorá zabraňuje zanechávaniu nežiaducich odtlačkov prstov, takže vždy zostáva čisté a priehľadné. Zadná strana skla je potiahnutá najlepšou silikónovou nano vrstvou, ktorá absorbuje nárazy a navyše je vďaka nej inštalácia veľmi rýchla a jednoduchá, a umožňuje sklo opätovne prelepiť po nepresnom nalepení. Najnovšie technológie a patentovaná výroba zaručila víťazstvo PanzerGlass v prestížnom teste TÜV čo dokazuje vysokú kvalitu výrobkov a poskytuje tak najlepšiu ochranu displeja pre Váš smartfón.

             

      Antibacterial

      PanzerGlass pripravil pre všetky smartfóny novej generácie inovatívnu, vedecky testovanú tajnú zbraň proti baktériám. Sklo kombinuje novátorské technológie, špeciálne navrhnutý povrch s antibakteriálnou aktívnou látkou a preslávenú pevnosť a odolnosť výrobkov PanzerGlass. Takto výrazne vylepšený povrch dokáže eliminovať až 99% baktérií alebo spór plesní. Povlak je netoxický a je v súlade s nariadením EU o biocídnych výrobkoch (BPR). Okrem toho je oderuvzdorný a testovaný podľa normy JIS 22810/ISO 22196.

         

      Zahnuté okraje

      PanzerGlass Curved Glass predstavuje najpokročilejšiu ochranu a povrchovú úpravu. Tvrdené sklo prešlo procesom ohrevu a ohýbania, aby sa prispôsobilo krivkám pôvodného telefónu, čo pomáha optimalizovať ochranu proti nárazom. Sú presne tvarované a dodávajú sa v rôznych farbách, ktoré zodpovedajú pôvodnému dizajnu zariadenia alebo individuálnym osobným preferenciám. Sú vybavené optimalizovaným lepidlom a nárazuvzdorným filmom PET. Zahnuté tvrdené sklá sú k dispozícii iba pre smartphony so zahnutým displejom.

         

      Case Friendly

      Cieľom spoločnosti PanzerGlass je zabezpečiť ochranu pre celé mobilné zariadenie. Preto navrhla bezpečnostné sklo s doplnkovým efektom Case Friendly. Toto sklo chráni celý displej vášho zariadenia, ale na okrajoch je dostatočná rezerva pre použitie skla s akýmkoľvek krytom telefónu. Vďaka tejto úprave kryt nevytláča okraje skla a to nielenže perfektne sadne na displej, ale spolu s krytom zabezpečí skvelú ochranu vášho zariadenia. Spoločnosť PanzerGlass odporúča použiť bezpečnostné sklo Case Friendly spolu v kombinácií s puzdrom ClearCase.

             

      Technológia MicroFracture

      Špeciálne vyvinutá technológia MicroFracture je dodatočná úprava, ktorá dodáva sklu extra pevnosť a húževnatosť vďaka odstráneniu mikroskopických chýb. Táto nová technológia zvyšuje pevnosť hrán o viac ako 100% v porovnaní s tvrdeným sklom Super+, a to bez toho, aby boli ovplyvnené ďalšie mechanické vlastnosti. Technológia bola osvedčená a interne testovaná, aby eliminovala chyby a mikrotrhliny, ktoré nie sú viditeľné voľným okom. Bola navrhnutá tak, aby zvýšila odolnosť, minimalizovala chyby, lomy a mikrotrhliny, vďaka čomu lepšie ochráni obrazovku vášho mobilného zariadenia.

         

      Ochrana obrazovky pracuje s funkciou rozpoznania tváre a je kompatibilná s ultrasonickou čítačkou odtlačkov prstov.

         

      Poznámka: Ak používate zariadenie so snímačom odtlačkov prstov je potrebné pred aplikáciou ochranného skla vymazať uložené vzory odtlačkov a po aplikácii ochranného skla ich naskenovať znovu, aby sa zabezpečila 100% funkčnosť zariadenia. Je to z toho dôvodu, že snímače odtlačkov prstov sú veľmi citlivé na zmenu materiálu a hrúbky ochranného skla.


       

      Vlastnosti:

      • Original PanzerGlass™
      • Nárazu vzdorný (0.4 mm hrúbka skla)
      • Odolný proti škrabancom 9H
      • Krištáľovo čistý
      • 100% zachovanie dotykových vlastností zariadenia
      • Zaoblené okraje
      • Celé pokrytie displeja
      • Oleofóbna vrstva
      • Jednoduchá inštalácia a možnosť viacnásobného prelepenia

      Obsah balenia:

      • Handrička napustená alkoholom
      • Handrička z mikrovlákna
      • Odstraňovač prachu
      • Sériové číslo
         

      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Edícia Antibacterial
      Kompatibilita Samsung Galaxy S21 Ultra
      Materiál Tvrdené sklo
      Typ Curved Edges
      Určenie Mobil
      Vlastnosti Antibakteriálne, MicroFracture, Rozpoznávanie odtlačkov prstov, Nárazuvzdornosť

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 10.2 cm

      Rozmer y: 20 cm

      Rozmer z: 2 cm

      Hmotnosť: 0.06 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia