0

    PanzerGlass - Tvrdené sklo Flat glass pre Smartwatch 37 mm, číra

    PanzerGlass - Tvrdené sklo Flat glass pre Smartwatch 37 mm, číra

    Dopredaj

    Edge-to-Edge

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    3609
    EAN
    5711724036095
    Vaša cena bez DPH
    4.98 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    5.98 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Výnimočné japonské sklo Asahi

      Ochranné sklo PanzerGlass™ Smartwatch Flat je vyrobené z japonského skla Asahi tej najvyššej kvality, tvrdosti a priehľadnosti. Kým bežné sklá sú tvrdené chemicky, PanzerGlass™ využíva poctivú temperáciu pri teplote 500 °C, a to až po dobu 5 hodín.

      Vďaka tomuto jedinečnému patentovanému spôsobu výroby sklo získava mimoriadnu tvrdosť, pevnosť, nárazuvzdornosť, odolnosť voči škrabancom a vode. Vaše smart hodinky tak dokáže spoľahlivo ochrániť pred rôznymi nástrahami, ktorým sú vystavené pri každodennom používaní. Najnovšie technológie zaručili víťazstvo PanzerGlass™ v prestížnom teste odolnosti TÜV.

      Zaoblené okraje a žiadne odtlačky prstov

      PanzerGlass™ Smartwatch Flat je vyrobené z plochého tvrdeného skla, ktoré dokonale prekrýva celú prednú stranu hodiniek až po okraj. Edge-to-Edge technológia maximalizuje odolnosť voči rôznym vonkajším vplyvom. Špeciálny PET film zabraňuje triešteniu skla pri silnom náraze.

      Okraje ochranného skla sú starostlivo zaoblené a jeho povrch je potiahnutý špeciálnou oleofóbnou vrstvou. Tá zabraňuje zanechávaniu odtlačkov prstov, vďaka čomu bude displej vašich hodiniek vždy dokonale čistý.

      Antibakteriálny povrch

      Na povrchu ochranných skiel PanzerGlass™ sa nachádza špeciálna antibakteriálna vrstva, ktorá je netoxická a dokáže eliminovať až 99 % baktérií či spór plesní. Poskytuje 12-mesačnú nepretržitú ochranu a jej vlastnosti sú testované podľa prísnej normy ISO 22196 / JIS 22810. Chráni tak vaše zdravie pred nepríjemnými ochoreniami.

      Naviac, na povrchu skla sa nachádza oleofóbna vrstva, ktorá zabraňuje zanechávaniu odtlačkov prstov. Pokiaľ chcete mať istotu, že vaše hodinky sú vždy dokonale čisté, bez vírusov či baktérií, odporúčame používať PanzerGlass™ Spray Twice A Day.

      100 % funkčnosť a jednoduchá inštalácia

      Sklo PanzerGlass™ Smartwatch Flat je veľmi tenké – disponuje hrúbkou len 0,4 mm. Nijako tak nenarušuje vzhľad hodiniek, 100 % zachováva dotykové vlastnosti displeja, neskresľuje farebnosť a neovplyvňuje žiadne funkcie. Pri používaní si tak ani nevšimnete, že ho máte nalepené na obrazovke.

      Zadná strana ochranného skla PanzerGlass™ je potiahnutá nano silikónovou vrstvou. Jej úlohou je efektívne pohlcovať nárazy, no zároveň zabezpečuje jednoduchú viacnásobnú inštaláciu bez rizika vzduchových bublín.


      Parametre

      Farba číra
      Lepenie Celoplošné

      Technické parametre

      Kompatibilita Garmin Fenix 5 Plus, Garmin Vivomove HR, Polar Ignite 2, Univerzál pre Smartwatch 37 mm
      Typ Edge-to-Edge

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 10.5 cm

      Rozmer y: 10.5 cm

      Rozmer z: 1.2 cm

      Hmotnosť: 0.06 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia