0

    PanzerGlass - Tvrdené sklo UWF pre Samsung Galaxy Tab S8/S9 Ultra, číra

    PG - T s UWF pre Galaxy Tab S8/S9 Ul,čír

    Pripravujeme

    Ultra-Wide Fit

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    7334
    EAN
    5711724073342

    SKLADOM: 

    3-4 týždne

    Vaša cena bez DPH
    33.29 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    39.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Poctivé sklo vytvrdzované v peci

      Ochranné sklo PanzerGlass™ pre Samsung Galaxy Tab S9 Ultra sa vyrába z jedinečného japonského skla Asahi, ktoré je temperované v peci, nie chemicky, pri teplote 500 °C po dobu až 5 hodín. Pri tomto procese získava mimoriadne vysokú tvrdosť a odolnosť voči rozbitiu.

      Sklo Asahi nemá žiadne zafarbenie a tak zachováva skutočné farby displeja.

      Vďaka svojej špičkovej odolnosti dokáže PanzerGlass™ ochrániť displej vášho tabletu pred poškriabaním alebo rozbitím pri silných nárazoch na tvrdé hrany, pádoch na zem, prípadne kontakte s ostrými predmetmi. Predlžuje tak jeho životnosť a znižuje riziko drahých opráv.

      Zvýšená odolnosť tvrdosti PLATINUM

      Sklo PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit pre Samsung Galaxy Tab S9 Ultra prekrýva celú prednú stranu tabletu a má úroveň tvrdosti PLATINUM. To znamená, že pri výrobe je až 2x temperované a leštené. Displej tak dokáže vynikajúco ochrániť aj pred pádom z väčšej výšky alebo škrabancami od predmetov s veľmi ostrými hranami. Napríklad, kľúčov alebo mincí.

      Ochranné sklo PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit je tak skvelou voľbou pre aktívne žijúcich ľudí, ktorí svoje tablet používajú aj pri rizikovej práci, v škole alebo ho často nosia so sebou na cesty.

      Povrch bez baktérií a šmúh

      Na povrchu ochranných skiel PanzerGlass™ sa nachádza špeciálna antibakteriálna vrstva, ktorá je netoxická a dokáže eliminovať až 99,99 % baktérií či spór plesní. Poskytuje 12-mesačnú nepretržitú ochranu a jej vlastnosti sú testované podľa prísnej normy ISO 22196 / JIS Z 2801. PanzerGlass™ tak chráni nielen displej vášho tabletu, ale aj vaše zdravie.

      Vrchnú vrstvu ochranného skla pre Samsung Galaxy Tab S9 Ultra naviac pokrýva aj špeciálna oleofóbna vrstva, ktorá eliminuje zachytávanie odtlačkov prstov. Obrazovka vášho tabletu tak bude vždy pekne čistá, bez veľkých neestetických šmúh.

      Kompatibilita s puzdrom aj kresliacim perom

      Napriek tomu, že sklo PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit prekrýva celú prednú stranu tabletu, stále ponecháva dostatočnú medzeru pre puzdro. Svoj Samsung Galaxy Tab S9 Ultra tak môžete naplno chrániť nielen spredu, ale aj zozadu.

      Sklo PanzerGlass™ je mimoriadne odolné, no zároveň veľmi tenké. Neskresľuje farby displeja alebo rozlíšenie displeja a zachováva 100 % dotykové vlastnosti obrazovky. Naviac, je plne kompatibilné aj s kresliacim perom.

      Jednoduchá aplikácia

      Kvôli aplikácii ochranného skla PanzerGlass™ na váš tablet nemusíte navštevovať špecializovanú predajňu. Celý proces zvládnete rýchlo a jednoducho v pohodlí domova, aj keď s nasadením ochranných skiel nemáte žiadne skúsenosti.

      Pomocou utierky, ktorá je súčasťou balenia, vyčistíte displej tabletu, následne zarovnáte ochranné sklo s hranami displeja, pritlačíte, odstránite ochrannú fóliu a na záver už len pomocou mikrovláknovej handričky jemne vytlačíte prípadné vzduchové bubliny.

      Trvalo udržateľné EKO balenia

      Spoločnosť PanzerGlass™ dbá na znižovanie environmentálnej záťaže. A to nielen tým, že predlžuje životnosť tabletu a zamedzuje jeho rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov.

      Balenie je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikátom. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba číra

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy Tab S9 Plus, Samsung Galaxy Tab S8 Plus
      Materiál Tvrdené sklo
      Typ Ultra-Wide Fit
      Určenie Tablet

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia