0

    PanzerGlass - Tvrdené sklo UWF Eyecare s aplikátorom pre iPhone 16 Pro, čierna

    PG - T s UWF Eyecare s ap pre iP 16 P,či

    Aktívny

    Ultra-Wide Fit

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    2866
    EAN
    5715685002557
    Vaša cena bez DPH
    24.96 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    29.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      60 % recyklované sklo, 100 % pevnosť

      Ochranné sklo PanzerGlass™ Eyecare pre iPhone 16 Pro prichádza s revolučným zložením. Až zo 60 % je tvorené recyklovaným sklom, vďaka čomu je ekologickejšie ako kedykoľvek predtým. Zároveň si však stále zachováva nekompromisnú odolnosť. Pri výrobe je temperované v peci, nie chemicky, pri teplote 500 °C po dobu 5 hodín.

      Unikátny výrobný proces zabezpečuje vynikajúcu odolnosť skla voči pádom, nárazom, škrabancom a iným rizikám každodenného života. Váš iPhone 16 Pro tak môžete so sebou brávať na všetky dobrodružstvá a nemusíte mať obavy, že skončí s popraskaným displejom.

      3x vyššia odolnosť voči škrabancom

      Vďaka vylepšenému výrobnému procesu a zloženiu sú sklá PanzerGlass™ Eyecare pre iPhone 16 Pro až 3x odolnejšie voči škrabancom a ryhám ako predchádzajúca generácia. Aj po niekoľkých mesiacoch aktívneho používania tak bude sklo dokonale číre, bez akýchkoľvek nedostatkov.

      Váš iPhone so sklom PanzerGlass™ Eyecare môžete bez výčitiek nosiť vo vrecku, kabelke či ruksaku aj s inými predmetmi. Napríklad, kľúčmi alebo mincami. A nehrozí, že na ňom vzniknú nepekné škrabance.

      Ochrana zraku 24 hodín denne

      Sklo PanzerGlass™ Eyecare obsahuje filter modrého svetla a antireflexnú vrstvu. Pri používaní smartfónu tak chráni vaše oči pred negatívnymi účinkami modrého svetla vyžarovaného displejom. Zároveň minimalizuje odlesky od obrazovky, keď máte svoj iPhone na priamom slnečnom svetle alebo pod umelým osvetlením.

      Vďaka sklu Eyecare tak bude každodenný život s vaším iPhone 16 Pro oveľa príjemnejší. Bez problémov uvidíte na displej, nech už budete kdekoľvek a zároveň sa nemusíte obávať, že pozeranie do displeja bude nadmerne poškodzovať váš zrak.

      4 jedinečné vrstvy

      Ochranné sklo PanzerGlass™ Eyecare pre iPhone 16 Pro pozostáva zo 4 unikátnych vrstiev:

      Oleofóbna vrstva na povrchu redukuje odtlačky prstov a mastné šmuhy, takže zabezpečuje krištáľovo čistý pohľad na displej.

      Tvrdené sklo je kľúčová vrstva, pohlcuje energiu nárazov a chráni displej smartfónu pred popraskaním či škrabancami.

      Fólia proti rozbitiu eliminuje riziko zranenia pri prasknutí skla, zabraňuje vzniku ostrých úlomkov.

      Silikónová vrstva zabezpečí dokonalé priľnutie ochranného skla a zároveň vyhladzuje už existujúce škrabance na displeji používaného smartfónu.

      Ultra-Wide Fit pre dokonalú ochranu

      Sklo PanzerGlass™ Eyecare pre iPhone 16 Pro má precízne navrhnutú veľkosť Ultra-Wide Fit, vďaka ktorej dokonale prekrýva celú prednú stranu zariadenia až po okraj. Zároveň však necháva malý priestor na hranách, takže je plne kompatibilné s puzdrami a obalmi.

      Ochranné sklo Ultra-Wide Fit zabezpečuje vynikajúcu ochranu aj pri pádoch a nárazoch na hranu obrazovky, no zároveň má vysokú citlivosť na dotyky a neskresľuje farebnosť displeja.

      Bezstarostná aplikácia s rámikom EasyAligner

      V balení každého ochranného skla PanzerGlass™ pre iPhone 16 Pro nájdete praktický rámik EasyAligner, ktorý je vyrobený zo 100 % recyklovaného plastu. Práve vďaka nemu aplikujete sklo presne na stred displeja hneď na prvýkrát, aj keď ste to nikdy predtým nerobili.

      Súčasťou balenia je tiež prehľadný návod, ktorý vás prevedie celou aplikáciou krok po kroku. Alebo si môžete naskenovať QR kód a postupovať podľa jednoduchého online video návodu.

      Ešte ekologickejšie balenia

      Sklá PanzerGlass™ predĺžia životnosť vášho iPhone 16 Pro, takže jedného dňa ho budete môcť darovať alebo predať niekomu ďalšiemu. Prispejete tak k udržateľnej budúcnosti a redukcii elektronického odpadu.

      V roku 2024 spoločnosť PanzerGlass™ znížila množstvo papiera používaného na výrobu obalov priemerne o 66 %. A rovnako ako všetky ostatné produkty tohto dánskeho výrobcu, aj sklá pre iPhone 16 Pro sa dodávajú v krabičke vyrobenej z recyklovateľného papiera s certifikátom FSC™.


      Parametre

      Farba čierna
      Lepenie Full adhesive

      Technické parametre

      Kompatibilita iPhone 16 Pro
      Materiál Tvrdené sklo
      Typ Ultra-Wide Fit
      Určenie Mobil
      Vlastnosti AntiBlueLight, recyklované sklo, S aplikátorom, Anti-Reflective

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 0.085 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia