0

    PURO - Termofľaša OUTDOOR 500 ml, svetlá šedá

    PURO - Termofľaša OUTDOOR 500ml, sv šedá

    Bestseller

    Výrobca
    PURO
    Kód
    WB500OUTDOORDW1LGREY
    EAN
    8033830293948
    Vaša cena bez DPH
    20.79 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    24.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Termofľaša OUTDOOR značky PURO s objemom 500 ml, vyrobená z dvojitej vrstvy vysoko kvalitnej nerezovej ocele 18/8. Vďaka tomu je ideálna na uchovávanie vnútornej teploty. Tekutiny v nej vydržia teplé 12 hodín a studené 24 hodín. Fľaša je ako stvorená na vonkajšie aktivity. Je vybavená výpustným uzáverom proti odkvapkávaniu a praktickým krúžkovým držadlom pre čo najjednoduchšiu manipuláciu a prenášanie. V prípade potreby ju môžete pripevniť aj na batoh. Ďalšou prednosťou fľaše OUTDOOR sú protišmykové silikónové vložky, ktoré zaručujú bezpečné držanie a úchop. Fľaša nespôsobuje žiadne zmeny tekutiny vo vnútri a možno ju používať opakovane. Je tak ideálnym doplnkom pre tých, ktorí radi športujú alebo sa venujú outdoorovým aktivitám, napríklad kempovaniu, turistike alebo prechádzkam po prírode.

      Prémiové materiály, ekologická výroba a dlhá životnosť

      Daj zbohom neekologickým plastovým fľašiam, ktoré majú krátku životnosť a do vody sa z nich uvoľňuje zdraviu škodlivý bisfenol. Fľaše PURO sú vyrobené z vysokokvalitnej nerezovej ocele 18/8. Tá je mimoriadne odolná voči hrdzaveniu a oxidácii, neobsahuje BPA (bisfenol), do tekutiny nepúšťa žiadne zdraviu škodlivé látky a nijako neovplyvňuje chuť nápoja. A čo je dôležité, jej výnimočné vlastnosti sa s časom nemenia, takže má mimoriadne dlhú životnosť.

      Drobné plastové doplnky, napríklad tesnenie alebo vnútorné časti vrchnáka, pozostávajú z polypropylénu. Tento druh plastu sa používa aj na výrobu fľašiek pre bábätká, keďže neobsahuje BPA ani iné škodlivé látky.

      Vákuový efekt

      PURO fľaše sú vybavené špeciálnym vákuovým vrchnákom so špičkovým tesnením, ktoré zabraňuje úniku tekutiny a kontaminácii nápoja prachom alebo inými látkami z okolia. Svoju fľašu tak môžeš pokojne nosiť celý deň hore nohami a stále máš istotu, že neprepustí ani len kvapku vody.

      Fľaška šetrná k životnému prostrediu

      Výrobný proces fliaš PURO bol nastavený tak, aby sa pri ňom do vzduchu uvoľnilo len minimum emisií CO2. Keďže fľaše pozostávajú z ocele, majú dlhú životnosť a môžeš ich opakovane používať dlhé roky. Neprodukuješ tak zbytočný odpad, čím tiež prispievaš k ochrane životného prostredia.

      2 steny, perfektná izolácia

      Špecialitou PURO fľašiek je aj to, že ich steny sú vyrobené z 2 tenkých oceľových plátov, medzi ktorými je vákuum. Vďaka tomu majú výnimočné izolačné vlastnosti. Teplotu horúceho nápoja udržia po dobu 12 hodín, chladného až 24 hodín. A to aj v prípade, že vonku zúria horúčavy nad 30 °C.

      Denná hydratácia: zdravý návyk

      Podľa najnovších štúdií potrebuje ľudské telo na každodennú hydratáciu približne 2,5 litra vody denne. S termofľašou na vodu PURO bude dosiahnutie vášho cieľa jednoduchšie: naplňte fľašu vodou, čajom alebo iným nápojom a majte ju vždy pri sebe.

      Univerzálne použitie

      Termofľaše OUTDOOR sú ideálnym riešením nielen pre tých, ktorí sa venujú športovým aktivitám v prírode, ale aj pre tých, ktorí trávia veľa času mimo domova. Vďaka praktickému držadlu sa dá ľahko prenášať a zároveň udržiavať teplotu nápojov vo vnútri.

      Ako vložiť tesnenie

      Chcete umývať každú časť termofľaše na vodu zvlášť? Môžete! Tesnenia sa dajú ľahko vybrať a vložiť, aby sa uľahčilo čistenie a oplachovanie. Stačí ho vložiť vystupujúcou stranou smerom k vonkajšej strane uzáveru.

      Odporúčanie používania produktov PURO
    • Umývanie fliaš PURO v umývačke riadu sa neodporúča, aby nedošlo k poškodeniu povlaku.
    • Na zabezpečenie 100 % vzduchotesnosti sa odporúča fľašu nepreplňovať a uistiť sa, že je uzáver správne uzavretý.
    • Fľaše PURO netrepte, najmä ak ich používate s horúcimi alebo sýtenými nápojmi, aby ste predišli vzniku nadmerného tlaku.
    • Pri používaní fľaše s horúcimi nápojmi ju nezabudnite uchovávať mimo dosahu detí.
    • Fľašu PURO nedávajte do mrazničky ani do chladničky. Tekutiny budú mať tendenciu zmrznúť a rozpínať sa, čím sa fľaša poškodí.
    • Všetky fľaše PURO sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, preto ich nemožno používať v mikrovlnnej rúre.

    • Parametre

      Farba svetlá šedá

      Technické parametre

      Kompatibilita Univerzál

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 8 cm

      Rozmer y: 9 cm

      Rozmer z: 25 cm

      Hmotnosť: 0.355 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia