0

    SAFE - Ochranná fólia UWF a tvrdené sklo pre Samsung Galaxy Z Fold6, číra

    SAFE - Ochr fólia UWF pre Gal Z Fold6,čí

    Pripravujeme

    Ultra-Wide Fit

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    SAFE95869
    EAN
    5715685002106

    SKLADOM: 

    3-4 týždne

    Vaša cena bez DPH
    20.79 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    24.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Ochranná fólia SAFE. od spoločnosti PanzerGlass™ pre Samsung Galaxy Z Fold6 má špeciálne navrhnutú ohybnú štruktúru, ktorá vydrží dlhodobé namáhanie. Vyrobená je z odolného TPU materiálu pripraveného účinne tlmiť nárazy, zvládať pády na tvrdé podklady či poškriabanie rôznymi predmetmi. Displej vášho smartfónu tak ochráni pred všetkými nástrahami každodenného života.

      Fólia má naviac samoregeneračnú funkciu. Keď na nej vznikne škrabanec, TPU materiál ho sám zacelí, takže bude prakticky neviditeľný. Váš smartfón tak bude dlhodobo vyzerať ako nový.

       

      Odolná ekologická ochrana displeja

      Keď nosíte svoje zariadenie vo vrecku spolu s kľúčmi alebo inými ostrými predmetmi, displej sa môže ľahko poškriabať. Riziko tiež predstavujú silné nárazy či pády. PanzerGlass™ prišiel s ekologickým riešením v podobe ochranného skla Re:fresh.

      Sklo Re:fresh je vyrobené zo 45 % post-spotrebiteľského odpadu bez straty cennej kvality ochrany displeja. Ide o bežný výrobný odpad (napr. odrezky z výroby papiera, chybné hliníkové plechovky a pod.), ktorý je zaradený späť do výrobného procesu. Ochrana vášho displeja bude teda nielen odolná, ale zároveň aj ekologická.

       

      Ultra-Wide Fit (Case Friendly)

      Špeciálne navrhnutá veľkosť ochranného skla, ktorá dokonale prekrýva celú prednú stranu displeja až po okraj, avšak zároveň je kompatibilná s puzdrami a obalmi. Zabezpečuje veľmi dobrú ochranu pred rôznymi druhmi poškodenia, no zároveň zachováva vysokú citlivosť na dotyky a neskresľuje farebnosť displeja.

      Vďaka dokonalému prekrytiu displeja má toto sklo v porovnaní so Standard fit až o 100 % pevnejšie okraje a je o 20 % ohybnejšie. Naviac, odolá pádom z o 150 % väčšej výšky. Zabezpečuje tak špičkovú ochranu za každých okolností.

       

      Gold odolnosť

      Ochranné sklo SAFE. je 1x leštené a 1x temperované v peci (nie chemicky). Poskytuje priaznivý pomer ceny a kvality, pričom stále disponuje vysokou pevnosťou.

      Sklo Gold strength zabezpečuje dostatočnú ochranu displeja pred rozbitím, poškrabaním alebo poškodením v dôsledku rôznych vonkajších vplyvov. Vhodné je najmä pre ľudí, ktorí svoje zariadenie často nevystavujú extrémnym podmienkam.

       

      200x opakovateľná aplikácia

      Nepodarilo sa vám sklo nalepiť na prvýkrát, prípadne ho z nejakého dôvodu potrebujete odlepiť? Žiaden problém! Nemusíte si kupovať nové.

      Vďaka špeciálnemu silikónovému nano povlaku na zadnej strane je možné sklo odlepiť a následne opätovne jednoducho nalepiť bez toho, aby stratilo svoje optimálne vlastnosti. A to až 200-krát! Teda, ak náhodou vymeníte svoj telefón za nový, sklo si môžete ľahko prelepiť.


      Parametre

      Farba číra

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy Z Fold6
      Materiál sklo/TPU
      Typ Ultra-Wide Fit
      Určenie Mobil

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia