0

    SAFE - Ochranný kryt objektívu pre Samsung Galaxy S24+, čierna

    SAFE - Kryt objektívu pre Galax S24+,čie

    Pripravujeme

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    SAFE95670
    EAN
    5711724956706

    SKLADOM: 

    3-4 týždne

    Vaša cena bez DPH
    8.29 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    9.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Udržiavajte objektívy vášho smartfónu SAFE.

      Nedovoľte, aby sa objektívy vášho Samsung Galaxy S24+ poškriabali pri kontakte s kľúčmi vo vrecku, prípadne rozbili pri pádoch a nárazoch. Spoznajte jedinečné ochranné kryty objektívov PanzerGlass™ SAFE., ktoré predĺžia životnosť vášho telefónu a znížia riziko drahých opráv.

      Ochranné kryty SAFE. majú podobu malých sklenených krúžkov, ktoré sú vyrobené z kvalitného japonského skla Asahi. Získajú si vás svojou vysokou odolnosťou, no zároveň malou hrúbkou a kompaktnou veľkosťou. Nijako tak nenarušia uhladený dizajn vášho Samsung Galaxy S24+.

      Zvýšená tvrdosť PLATINUM

      Už žiadne kompromisy. Ochranné krúžky na objektívy PanzerGlass™ SAFE. majú odolnosť PLATINUM. Pri výrobe sú až 2x temperované a leštené, vďaka čomu získavajú ešte vyššiu tvrdosť. Objektívy vášho smartfónu tak spoľahlivo ochránia aj pred silnými nárazmi či škrabancami od veľmi ostrých predmetov.

      Kryty objektívov PanzerGlass™ SAFE. sa postarajú o to, že váš Samsung Galaxy S24+ bude pripravený na akékoľvek dobrodružstvo. Môžete ho bez obáv používať pri športe, turistike, práci alebo iných rizikových aktivitách.

      Foťte a nahrávajte bez obmedzení

      Ochranné kryty objektívov PanzerGlass™ SAFE. sú vyrobené z krištáľovo čistého a priehľadného skla. Nijako neovplyvňujú ostrosť fotografií, nemenia farebnosť či zabudované funkcie objektívov. Naviac, odpudzujú mastnotu a vodu, čím tiež prispievajú k ešte kvalitnejším záberom.

      Úlohou ochranných krytov SAFE. je zabezpečiť, že všetky vaše fotky či videá budú dokonale kvalitné, bez šmúh alebo bodiek spôsobených poškodeniami na objektívoch, aj po niekoľkých mesiacoch používania telefónu.

      Jednoduchá inštalácia s aplikátorom

      Nalepenie ochranných krúžkov PanzerGlass™ SAFE. zvládnete aj vy v priebehu niekoľkých minút. V balení nájdete aplikátor, vďaka ktorému ich na objektívy nasadíte hneď na prvýkrát, veľmi jednoducho, v pohodlí domova.

      Ochranné krúžky sa k objektívom spoľahlivo prilepia prostredníctvom silikónovej vrstvy, ktorá je aplikovaná na ich okrajoch. Táto vrstva zabezpečuje pevné spojenie s objektívmi za každých okolností, takže sa nemusíte obávať, že odpadnú pri kontakte s kvapkami vody alebo pri nosení telefónu vo vrecku.

      Kompatibilita s puzdrami

      Doprajte svojmu Samsungu Galaxy S24+ špičkovú ochranu zo všetkých uhlov! Pokiaľ chcete pre váš smartfón to najlepšie, odporúčame využiť kombináciu ochranného skla PanzerGlass™, TPU puzdra a ochranných krúžkov SAFE.

      Sklenené kryty SAFE. sú veľmi tenké a kompaktné, takže sa dajú bez akýchkoľvek obmedzení používať v kombinácii s puzdrami. Máte tak istotu, že váš smartfón bude dokonale chránený každých okolností.

      Ekologické balenie

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich poškodeniu pri nárazoch alebo pádoch.

      Balenie ochranných krytov objektívov PanzerGlass™ SAFE. je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Obaly produktov sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy S24+
      Materiál sklo/silikón
      Určenie Mobil

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia