0

    SAFE - Puzdro TPU pre Samsung Galaxy A25 5G, čierna

    SAFE - Puzdro TPU pre Galaxy A25 5G, čie

    Pripravujeme

    Výrobca
    PanzerGlass
    Kód
    SAFE95685
    EAN
    5711724956850

    SKLADOM: 

    3-4 týždne

    Vaša cena bez DPH
    8.29 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    9.95 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Vyrobené zo 100 % recyklovaného plastu

      TPU puzdro PanzerGlass™ SAFE. pre Samsung Galaxy A25 je vyrobené zo 100 % recyklovaného plastu, vďaka čomu je maximálne šetrné k životnému prostrediu. Vďaka svojej pružnej štruktúre účinne tlmí nárazy, takže spoľahlivo ochráni váš smartfón aj pri pádoch na tvrdý podklad alebo silných nárazoch.

      Puzdro PanzerGlass™ SAFE. však účinne ochráni smartfón aj pred škrabancami od rôznych ostrých predmetov. Predlžuje tak jeho životnosť a znižuje riziko drahých opráv. SAFE. puzdrá sú skutočné!

      Samo-regeneračný materiál

      Jedinečný TPU materiál puzdra PanzerGlass™ SAFE. má samo-regeneračnú funkciu. To znamená, že keď sa v ňom vytvorí ryha alebo škrabanec, molekuly ju v priebehu niekoľkých hodín zacelia, takže puzdro bude opäť vyzerať ako nové.

      Vysoká pružnosť materiálu zabezpečuje, že puzdro veľmi jednoducho nasadíte na svoj Samsung Galaxy A25 a keď to bude potrebné, v priebehu niekoľkých sekúnd ho dokážete dať dole.

      Kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním

      Už žiadne dávanie dolu puzdra, aby ste mohli efektívne dobíjať svoj smartfón na bezdrôtovej nabíjačke! TPU puzdro PanzerGlass™ SAFE. pre Samsung Galaxy A25 je plne kompatibilné s bezdrôtovým nabíjaním.

      Vďaka precízne vyrezaným otvorom a krivkám puzdro PanzerGlass™ presne sadne na vaše zariadenie a zabezpečí 100 % prístup k všetkým tlačidlám či funkciám.

      Ešte ekologickejšie balenia

      Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich poškodeniu pri nárazoch alebo pádoch.

      Balenie TPU puzdra PanzerGlass™ SAFE. je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Na jeho výrobu sa používa o 30 % menej papiera ako v prípade predchádzajúcej generácie puzdier. Obaly produktov sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.


      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita Samsung Galaxy A25 5G
      Materiál TPU
      Určenie Mobil

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia