0

    Samebike - Elektrický bicykel SMBK2020BLK, čierna

    Samebike - Elektrický bicykel SMBK2020BLK, čierna

    Aktívny

    Výrobca
    Samebike
    Kód
    SMBK2020BLK
    EAN
    8018417244254
    Vaša cena bez DPH
    915.83 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    1 099.00 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      SAMEBIKE je skladací elektrický bicykel, ktorý sa stane vaším verným spoločníkom pri brázdení mestských ulíc. Nezáleží na tom, či idete do práce, školy, fitness centra alebo kaviarne. Vďaka SAMEBIKE sa do cieľa svojej cesty dostanete rýchlo, štýlovo, ekologicky a naviac si môžete užívať viacero praktických benefitov.

      Štýlový a trvácny

      Konštruktérom SAMEBIKE sa podarilo skĺbiť moderný dizajn s výbornou odolnosťou. Elegantný rám je ako stvorený do mestského prostredia. Vyrába sa z trvácneho hliníka, vďaka čomu je ľahký, pevný a nehrozí jeho hrdzavenie. Hrubšia stredová časť, ktorá v sebe nesie batériu, prispieva k výbornej pevnosti za každých okolností. Benefitom je maximálna nosnosť až 120 kg. Počas horúcich letných dní oceníte nízku tepelnú vodivosť rámu, takže nehrozí, že sa o neho popálite.

      Dojazd až 40 kilometrov

      Lítium-iónová 48 V batéria s kapacitou 10 Ah poskytuje v mestskom prostredí dojazd až 40 kilometrov. V ráme bicykla je strategicky uložená tak, aby jej hmotnosť prispievala k dobrej stabilite počas jazdy. Kvôli nabíjaniu batériu nemusíte vyberať, ale ak je to pre vás pohodlnejšie, môžete. Pomocou nabíjacieho adaptéra ju jednoducho pripojte k elektrickej sieti. Z 0 na 100 % ju nabijete za 4 - 6 hodín

      .
      Zložený v priebehu niekoľkých sekúnd

      Na zloženie či rozloženie bicykla stačia 3 jednoduché pohyby, pričom celý proces vám zaberie menej ako 25 sekúnd. V zloženom stave meria iba 92 x 70 x 48 cm, vďaka čomu ho pohodlne uložíte do kufra vášho auta alebo s ním nastúpite do mestskej hromadnej dopravy. Taktiež ho jednoducho uskladníte u vás doma či v práci. Vďaka hmotnosti len 23,3 kg ho bez väčších ťažkostí vynesiete aj hore schodmi.

      Rýchlosť, ktorá šetrí váš čas

      Vďaka elektromotoru s výkonom 350 W môžete na rovine, v režime bez pridanej ľudskej sily, dosiahnuť rýchlosť až 35 km/h. Ak budete pedálovať, maximálna rýchlosť je prakticky neobmedzená. V porovnaní s chôdzou a čakaním na MHD tak dokážete počas dňa ušetriť množstvo času. SAMEBIKE sa nezľakne ani kopcov, zvláda stúpanie do 15°.

      Tri jazdné režimy, sedem prevodov

      SAMEBIKE ponúka tri jazdné módy. V režime „Moped“ za vás všetku prácu vykoná elektromotor, budete teda jazdiť ako na motorke. Pri režime „PAS“ (Pedal Assist System) sa elektromotor zapojí iba v prípade, keď budete točiť pedálmi. V treťom režime sa elektromotor nezapája vôbec a o pohon sa starajú výlučne vaše nohy, pričom môžete využívať až 7 rôznych prevodov.

      Prepínanie medzi jednotlivými módmi je mimoriadne jednoduché. Stačí otočiť kľúčik v zapaľovaní do polohy „Zapnuté“ a na riadidlách si nastaviť požadovanú rýchlosť. Pokiaľ sa rozhodnete šliapať do pedálov bez podpory motora, kľúčik necháte v polohe „Vypnuté“. Pomocou páčky a príslušného tlačidla si ľahko zmeníte prevod 7-stupňového prehadzovača SHIMANO.

      Pohodlná a bezpečná jazda

      Na elektrobicykli SAMEBIKE si vychutnáte pohodlnú jazdu aj na rozbitých mestských cestách. O účinné tlmenie otrasov sa stará predná vidlica, odpruženie na sedadlovej tyčke a aj v samotnom sedadle. Ku komfortu prispievajú nafukovacie 20-palcové pneumatiky, ktoré svojím dezénom naviac zabezpečujú dobrú stabilitu pri jazde a krátku brzdnú dráhu. Významný vplyv na brzdnú dráhu majú taktiež silné kotúčové brzdy na prednom aj zadnom kolese. Tie sa ovládajú klasickými páčkami na riadidlách.

      Prehľadný LCD displej

      Displej na riadidlách je navrhnutý tak, aby vám poskytoval dokonalý prehľad o dôležitých údajoch. V hornej časti zobrazuje rýchlosť, v dolnej si zas môžete prepínať medzi hodnotami momentálne najazdenej vzdialenosti, prejazdeného času, celkovo najazdených kilometrov alebo aktuálneho napätia batérie. O stave nabitia batérie informuje ikonka v pravom dolnom rohu. Ak ju bude potrebné dobiť, upozorní vás na to blikajúci symbol.

      Vidieť a byť videný

      S e-bicyklom SAMEBIKE môžete bezpečne jazdiť vo dne i v noci. O vynikajúcu viditeľnosť sa postará výkonný LED svetlomet umiestnený nad predným kolesom. Červené odrazové sklíčko zas zabezpečí, aby vás bolo dobre vidieť aj zozadu. K bezpečnosti prispieva taktiež výstražné zvukové znamenie. To sa ovláda tlačidlom na ľavom riadidle, podobne ako predné svetlo.

      Praktické diaľkové ovládanie

      Pomocou diaľkového ovládania môžete zapnúť svoj e-bike, prípadne ho lokalizovať pomocou zvukového znamenia. Taktiež viete aktivovať alarm. Ten sa zapne aj automaticky, v prípade, že niekto s vaším zaparkovaným SAMEBIKE bude chcieť pohnúť.

      .

      Parametre produktu

    • Značka: SAMEBIKE
    • Výkon motora: 350 W
    • Maximálna rýchlosť: 35 km/h
    • Maximálny dojazd: 40 km
    • Maximálne možné stúpanie: 15°
    • Batéria: Li-Ion, 10,4 Ah, 48 V
    • Doba nabíjania: 4 hodiny
    • Vstupné napätie: 100-240 V / 3,0 A
    • Svetlá: predný LED svetlomet, zadné odrazové sklíčko
    • Brzdy: predná kotúčová, zadná kotúčová
    • Veľkosť pneumatík: 20 palcové (50,8 cm)
    • Typ pneumatík: plášť a duša
    • Maximálne zaťaženie: 120 kg
    • Hmotnosť: 23,3 kg
    • Rozmery: 159 cm (dĺžka), 112–120 cm (výška), 58 cm (šírka riadidiel)
    • Rozmery v zloženom stave: 92 cm (dĺžka), 70 cm (výška), 48 cm (šírka)
    • Materiál rámu: hliník
    • Farba: čierna / biela
    • Rozmery balenia (krabica): 132 cm (dĺžka), 65 cm (výška), 24 cm (šírka)
    • Ďalšie informácie: 3 jazdné režimy, 7 prevodov (Shimano), LCD displej, držiak na telefón s USB-portom, výstražné zvukové znamenie, opierka na bicykel, 2 blatníky, diaľkové ovládanie, alarm, lokalizátor
    • Balenie obsahuje

    • 1x skladací elektrický bicykel
    • 1x nabíjačka
    • 1x sada náradia (skrutkovač, 3 imbusové kľúče, vidlicový kľúč)
    • 1x návod na použitie
    • Používaj vyznačené cyklistické trasy

      Ak je to možné, použi trasu a cestu vyznačenú pre bicykle, ak nie, jazdi na okraji vozovky. Rešpektuj všetky dopravné predpisy. Nepoužívaj na jazdu chodník, iba ak by ti to umožňovali dopravné predpisy. Rovnako ako pri bicyklovaní, aj tu je najlepšie vždy nosiť prilbu pri jazde.

      Vždy dodržuj dopravné predpisy

      Nezabudni, že pre teba platia dopravné predpisy rovnako ako pre ostatných účastníkov cestnej premávky. Preto sleduj všetky dopravné značenia, vodorovné dopravné značky a semafory. Ber ohľad na chodcov a ostatných účastníkov cestnej premávky na križovatkách.


      Parametre

      Farba čierna

      Technické parametre

      Kompatibilita Univerzál

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 132 cm

      Rozmer y: 65 cm

      Rozmer z: 24 cm

      Hmotnosť: 23.5 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia