0

    Samsung - Bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds 2, biela

    Výrobca
    Samsung
    Kód
    SM-R177NZWAEUE
    EAN
    8806092280717

    SKLADOM: 

    do týždňa

    Vaša cena bez DPH
    124.17 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    149.00 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds2 v komfortnom a odľahčenom prevedení. Podporujú inteligentné potlačenie hluku ANC. Ponúkajú zreteľné hovory vďaka trom mikrofónom a jednému snímaču hlasu, a bohatý, vyvážený zvuk dosiahnutý pomocou dynamického 2-pásmového reproduktora.

       

      Ponorte sa do vlastného sveta

      Nechajte sa uniesť tým, čo milujete. Galaxy Buds2 otvárajú nový svet zážitkov s perfektne vyváženým zvukom, jedinečným komfortom, funkciou potlačenia hluku a ľahkým pripojením k vášmu telefónu či hodinkám. Zjednodušené ovládanie a lepšia odozva vám umožnia ponoriť sa do zážitku počas cvičenia či hrania hier.

       

      Váš svet v prirodzených tónoch

      Užite si silné, hlboké basy a čisté výšky vďaka dvojpásmovým dynamickým reproduktorom. Galaxy Buds2 vám prinášajú vyváženú zvukovú kvalitu, ktorá obohatí každý moment vášho audio zážitku. Akoby ste boli súčasťou samotného zvuku.

       

      Vynechajte hluk z vašej konverzácie

      Trojica mikrofónov a vstavaný hlasový snímač vám pomôžu uskutočňovať čistejšie hovory, zatiaľ čo riešenie na báze strojového učenia filtruje okolité ruchy, takže budete môcť ľahšie zdieľať vaše zážitky s rodinou a priateľmi. Dizajn s minimom výčnelkov potlačí okolitý vietor a vaše hovory tak nebudú ničím rušené.

       

      Vyberte si, čo chcete počuť

      Dvojica mikrofónov rozozná okolitý hluk a technológia jeho aktívneho potlačenia ho spoľahlivo zablokuje. Tým dôjde k redukcii až 98 % zvukov na pozadí, čo vám umožní dokonalo sa ponoriť do hudby, hier, audio kníh a obľúbených podcastov.

       

      Zvuk šitý priamo vám na mieru

      Každý hudobný zážitok je s Galaxy Buds2 prispôsobený vašim potrebám. So šiestimi odlišnými možnosťami nastavenia ekvalizéru ľahko nájdete svoj perfektne vyladený zvuk, ktorý vás doslova pohltí.

       

      Najľahšie štupľové slúchadlá spoločnosti Samsung

      Každé zo slúchadiel Galaxy Buds2 váži iba 5g a preto ponúkajú príjemné nosenie aj priaznivcom aktívneho životného štýlu. Tri veľkosti mäkkých a pružných silikónových nadstavcov vám umožnia čo najlepší zážitok bez nežiaduceho okolitého hluku. Nájdite svoju veľkosť v menu „Earbud fit test“ aplikácie Galaxy Wearable.

       

      Nekonečné prehrávanie, nech sa už vydáte kamkoľvek

      Či už sledujete obľúbené seriály, prechádzate playlisty či ste vonku, Galaxy Buds2 vás udržia neustále na príjme a v dokonalom pohodlí. Batéria s dlhou životnosťou sa postará o až 5 hodín prehrávania a plne nabité puzdro o ďalších 15 hodín.

       

      Meňte zariadenia bez straty rytmu

      S funkciou Auto Switch je prechod medzi zariadeniami Galaxy jednoduchší než kedykoľvek predtým. Prejdite od prehrávania filmu na tablete k počúvaniu hudby na Galaxy Watch4, to všetko bez použitia rúk. Galaxy Watch4 rovnako podporuje režim Quick Buds Control 8, umožňujúci vypnúť ANC alebo skontrolovať životnosť batérie priamo z vášho zápästia.


      Parametre

      Farba biela

      Technické parametre

      Kompatibilita Bluetooth 5.0
      Technológie True Wireless Stereo, Active Noise Cancelling

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer x: 4.6 cm

      Rozmer y: 8.7 cm

      Rozmer z: 9.9 cm

      Hmotnosť: 0.156 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia