0

    SBS - Fólia STANDARD pre Fast Skin, číra

    SBS - Fólia STANDARD pre Fast Skin, číra

    Bestseller

    Výrobca
    sbs
    Kód
    TEFSTSKINSHEET
    EAN
    8018417281037
    Vaša cena bez DPH
    12.49 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    14.99 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Fólia STANDARD SHEET pre rezací stroj Fast Skin je určená na ochranu displeja a zadných častí smartfónov.

      Fólia typu Standard prešla funkčnými skúškami a spoľahlivo ochráni zariadenie pri páde z výšky až 1,5 metra. Napriek prekvapivej odolnosti je tenká len 0,12 mm! Vďaka svojej mimoriadnej elasticite dokáže vynikajúco absorbovať a tlmiť nárazy. Tie prejdú povrchom fólie ako vlny, ktoré sa rovnomerne rozptýlia, a tým sú do značnej miery absorbované.

      Nepodceňujte škrabance na displeji, ktoré bez použitia dodatočnej ochrany postupom času vznikajú. Oslabujú štruktúru skla a displej je náchylnejší na mechanické poškodenie. Včasným nasadením fólie tomu dokážete predísť a svoj displej efektívne ochránite. Na rozdiel od skla vám fólia nikdy nepopraská.

      Už tento základný model poskytuje extrémnu odolnosť voči škrabancom a disponuje výbornou samo-regeneračnou funkciou. Ide o modernú fóliu novej generácie, ktorá aj po dlhom používaní vyzerá stále ako nová. Fólia udrží fascinujúci a moderný vzhľad vášho zariadenia bez toho, aby narušila farby na obrazovke. Pri jej dokonalej priehľadnosti sa nemusíte vôbec obávať zníženej viditeľnosti. Čítačky odtlačkov prstov si zachovávajú 100 % funkcionalitu a nie sú nanesením fólie nijako ovplyvnené. Dokonca aj najnovšie ultrazvukové snímače reagujú, ako keby na smartfóne nebola nanesená žiadna ochranná vrstva.

      Fólia Standard je vhodná na smartfóny s rovným displejom, ale možno ju použiť aj na ochranu zadnej strany zariadenia. Nerozbitná ochrana je schopná čeliť každodenným výzvam, s ktorými sa vaše zariadenie môže stretnúť v taške, vo vrecku alebo počas používania. Na kalibráciu prístroja Fast Skin je potrebná práve táto fólia. Cena je za 1 kus.

      Samoregeneračná funkcia

      Pri výrobe bol použitý moderný, flexibilný a odolný materiál so samo-regeneračnou schopnosťou. Prípadné nedokonalosti a menšie škody spôsobené fólii sa v krátkom čase samé napravia. To všetko pri absolútne nezmenenej estetike a funkčnosti smartfónu.

      Táto vlastnosť zamedzuje aj vytváraniu bubliniek. Ak sa nejaké počas aplikácie náhodou objavia, zmiznú v priebehu pár hodín. Materiál fólie postupne rovnomerne priľne k displeju, čím dokonalo vyrovná povrch a vytlačí bublinky. Výsledkom je hladký displej s ochrannou fóliou, ktorá je voľným okom takmer neviditeľná.

      Dokonalá priehľadnosť

      Aby bol zaistený najlepší výsledok aj na telefónoch s veľmi jasným displejom alebo s veľmi vysokou obnovovacou frekvenciou obrazu, boli použité najnovšie objavy japonských laboratórií. Krištáľovo priehľadná fólia s upraveným povrchom zredukuje na minimum viditeľnosť neželaných stôp z používania (odtlačky prstov, šmuhy a pod.).

      Napriek tomu, že táto fólia je takmer neviditeľná, je stále prekvapivo odolná. Vďaka svojej výnimočnej priesvitnosti neskresľuje farby a ponecháva užívateľovi maximálny komfort a zážitok zo svojho zariadenia.

      FAST SKIN 3.0

      Fast Skin je jediný stroj, ktorý potrebujete na ochranu mobilných a smart zariadení. Zjednodušene povedané - funguje ako tlačiareň ochranných fólií novej generácie.

      V cloudovej online databáze sa nachádza vyše 4 000 modelov smartfónov, tabletov, inteligentných hodiniek a herných konzol.

      Fast Skin si pred rezaním stiahne z cloudu zakaždým najnovšie údaje a vy tak máte istotu, že vám odovzdá ten najaktuálnejší produkt.

      Súčasťou databáze sú dokonca aj staršie modely, na ktoré by ste v obchode už fóliu nezohnali. Pomocou wifi, SIM, alebo ethernet kábla ju môžete kedykoľvek aktualizovať a rozšíriť o ďalšie zariadenia.

      Rezací stroj Fast Skin s dotykovým ovládacím displejom dokáže vyrezať fóliu v priebehu pár sekúnd. Vďaka mimoriadne citlivým senzorom sa môžete spoľahnúť na maximálnu presnosť výrezov. A to vrátane otvorov na reproduktory, tlačidlá, fotoaparát a pod.

      Fóliu stačí vložiť do zariadenia a na displeji zvoliť jednu z predvolených možností. Po zadaní špecifikácií bude automat pracovať sám. Behom chvíľky vám odovzdá hotový produkt. Extra odolná fólia priľne dokonalo po celej ploche a je vhodná aj pre zaoblené displeje. Fast Skin dokáže vyrezať fóliu dokonca aj na zadnú časť vášho smartfónu. Viac sa dočítate TU >>

      Metóda suchej aplikácie

      Ochranné fólie Fast Skin sa aplikujú pomocou takzvanej suchej metódy. Vďaka špeciálnej lepiacej vrstve na celej ploche bude povrch displeja hladký, rovnomerný a bez „pomarančovej štruktúry“. Nepotrebujete použiť žiadnu tekutinu, ktorá by mohla zatiecť do otvorov. Fólia jednoducho priľne a je možné ju okamžite používať aj bez čakania. Vyrezávanie fólie je rýchle a plne automatizované, takže nevzniká toľko prebytočného odpadu a celý proces je omnoho ekologickejší.

      Lepidlá na báze silikónu sú určite štandardnejšie, ale niekedy zákazník potrebuje modifikovaný akrylát, pretože pre jeho zariadenie nie je vhodné použiť silikónové lepidlo a zo špecifických dôvodov potrebuje vyššiu priľnavosť. Ak vlastníte smartfón so silnou oleofóbnou úpravou, odporúčame vám preto aplikovať na neho fóliu s vrstvou na báze akrylového lepidla (napr. Standard alebo Ultra Protection). Ideálnou voľbou je fólia Super Smooth, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre modely zariadení s oleofóbnou vrstvou.

      Fólie so špeciálnou lepiacou vrstvou na akrylovej báze si vyžadujú väčšiu pozornosť vo fáze inštalácie.

      Kľúčové vlastnosti:
    • Špeciálna viacvrstvová fólia zložená zo štyroch častí
    • Dokonalá priehľadnosť
    • Hrúbka len 0,12 mm
    • Prešla pádovým testom z výšky až 1,5 m
    • Samoregeneračná funkcia
    • Vhodná na telefóny s rovným displejom alebo zadnú stranu zariadenia
    • Fólia Standard je potrebná na kalibráciu prístroja Fast Skin
    • Extrémne rýchla a jednoduchá aplikácia pomocou tzv. suchej metódy

    • Parametre

      Farba číra

      Technické parametre

      Kompatibilita Fast Skin 3.0, Fast Skin 2.0

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer y: 15 cm

      Rozmer z: 20 cm

      Hmotnosť: 0.014 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia

       

      Súvisiace produkty

      Rezací stroj Fast Skin s integrovaným dotykovým ovládacím displejom. Stroj dokáže vyrezať fóliu len za 30 sekúnd, respektíve za 1 minútu. Ponúka jednoduché polohovanie fólií vďaka predpripravenej šablóne. Obsluha aj údržba stroja je veľmi

      Kód
      TEFSTSKINMACHINE20
      EAN
      8018417281020
      1 500.00 EUR 

      s DPH

      1 250.00 EUR 

      bez DPH

      Aktívny

       

      Rezací stroj Fast Skin s integrovaným dotykovým ovládacím displejom. Stroj dokáže vyrezať fóliu len za 30 sekúnd, respektíve za 1 minútu. Ponúka jednoduché polohovanie fólií vďaka predpripravenej šablóne. Obsluha aj údržba stroja je veľmi

      Kód
      TEFSTSKINMACHINE30
      EAN
      8018417327407

      SKLADOM: 

      3-4 týždne

      1 500.00 EUR 

      s DPH

      1 250.00 EUR 

      bez DPH

      Aktívny

       

      Kód
      TEFSTSKIN30MAXI
      EAN
      8018417420368

      SKLADOM: 

      3-4 týždne

      1 500.00 EUR 

      s DPH

      1 250.00 EUR 

      bez DPH

      Aktívny

       

      Kód
      TEFSTSKIN30MINI
      EAN
      8018417448539

      SKLADOM: 

      3-4 týždne

      1 500.00 EUR 

      s DPH

      1 250.00 EUR 

      bez DPH

       
       

      Kód
      TEFSTSKINMACHINE40
      EAN
      8018417464799
      1 500.00 EUR 

      s DPH

      1 250.00 EUR 

      bez DPH

      Novinka

       

      Kód
      TECASELABPRINTER
      EAN
      8018417457517

      SKLADOM: 

      3-4 týždne

      1 500.00 EUR 

      s DPH

      1 250.00 EUR 

      bez DPH