0

    SBS - Fólia XS pre Fast Skin 3.0, číra

    SBS - Fólia XS pre Fast Skin

    Bestseller

    Výrobca
    sbs
    Kód
    TEFSTSKINWATCH
    EAN
    8018417344800
    Vaša cena bez DPH
    10.83 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    12.99 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Fólia Smooth Slide pre rezací stroj Fast Skin je určená na ochranu displeja smart hodiniek.

      Fólia typu Smooth Slide prešla funkčnými skúškami a spoľahlivo ochráni váš displej pri páde z výšky až 1,5 metra. Napriek prekvapivej odolnosti je tenká len 0,12 mm! Vďaka svojej mimoriadnej elasticite dokáže vynikajúco absorbovať a tlmiť nárazy. Tie prejdú povrchom fólie ako vlny, ktoré sa rovnomerne rozptýlia, a tým sú do značnej miery absorbované.

      Nepodceňujte škrabance na obrazovke, ktoré bez použitia dodatočnej ochrany postupom času vznikajú. Oslabujú štruktúru skla a displej je náchylnejší na mechanické poškodenie. Včasným nasadením fólie tomu dokážete predísť a svoj displej efektívne ochránite. Na rozdiel od skla vám fólia nikdy nepopraská.

      Model Smooth Slide poskytuje extrémnu odolnosť voči škrabancom a disponuje výbornou samo-regeneračnou funkciou. Ide o modernú fóliu novej generácie, ktorá aj po dlhom používaní vyzerá stále ako nová. Fólia udrží fascinujúci a moderný vzhľad vášho zariadenia bez toho, aby narušila farby na obrazovke. Pri jej dokonalej priehľadnosti sa nemusíte vôbec obávať zníženej viditeľnosti. Funkcionalita hodiniek nie je nanesením fólie nijako ovplyvnená.

      Fólia Smooth Slide je vhodná na všetky typy inteligentných hodiniek. Nerozbitná ochrana je schopná čeliť každodenným výzvam, s ktorými sa vaše hodinky môžu stretnúť počas používania alebo aktívneho životného štýlu. Cena je za 1 kus.

      Samoregeneračná funkcia

      Pri výrobe bol použitý moderný, flexibilný a odolný materiál so samo-regeneračnou schopnosťou. Prípadné nedokonalosti a menšie škody spôsobené fólii sa v krátkom čase samé napravia. To všetko pri absolútne nezmenenej estetike a funkčnosti smart hodiniek.

      Táto vlastnosť zamedzuje aj vytváraniu bubliniek. Ak sa nejaké počas aplikácie náhodou objavia, zmiznú v priebehu pár hodín. Materiál fólie postupne rovnomerne priľne k displeju, čím dokonalo vyrovná povrch a vytlačí bublinky. Výsledkom je hladký displej s ochrannou fóliou, ktorá je voľným okom takmer neviditeľná.

      Dokonalá priehľadnosť

      Aby bol zaistený čo najlepší výsledok, boli použité najnovšie objavy japonských laboratórií. Krištáľovo priehľadná fólia s upraveným povrchom zredukuje na minimum viditeľnosť neželaných stôp z používania (odtlačky prstov, šmuhy a pod.). Vďaka svojej výnimočnej priehľadnosti neskresľuje farby a ponecháva užívateľovi maximálny komfort a zážitok zo svojho zariadenia.

      Prirodzene hladký pohyb

      Vďaka svojim chemickým a mechanickým vlastnostiam a vďaka spôsobu aplikácie fólia dokonale priľne k hodinkám, pričom zachová vašu schopnosť interagovať s obrazovkou. Dokonca aj rýchlymi gestami alebo ľahkým dotykom. Ak na svoje smart hodinky nanesiete túto fóliu, budú reagovať rovnako prirodzene, ako by reagovali bez fólie. Fólia Smooth Slide zachováva dotykové funkcie displeja na 100 %.

      FAST SKIN 3.0

      Fast Skin je jediný stroj, ktorý potrebujete na ochranu mobilných a smart zariadení. Zjednodušene povedané - funguje ako tlačiareň ochranných fólií novej generácie.

      V cloudovej online databáze sa nachádza vyše 4 000 modelov smartfónov, tabletov, inteligentných hodiniek a herných konzol.

      Fast Skin si pred rezaním stiahne z cloudu zakaždým najnovšie údaje a vy tak máte istotu, že vám odovzdá ten najaktuálnejší produkt.

      Súčasťou databáze sú dokonca aj staršie modely, na ktoré by ste v obchode už fóliu nezohnali. Pomocou wifi, SIM, alebo ethernet kábla ju môžete kedykoľvek aktualizovať a rozšíriť o ďalšie zariadenia.

      Rezací stroj Fast Skin s dotykovým ovládacím displejom dokáže vyrezať fóliu v priebehu pár sekúnd. Vďaka mimoriadne citlivým senzorom sa môžete spoľahnúť na maximálnu presnosť výrezov. A to vrátane otvorov na reproduktory, tlačidlá, fotoaparát a pod.

      Fóliu stačí vložiť do zariadenia a na displeji zvoliť jednu z predvolených možností. Po zadaní špecifikácií bude automat pracovať sám. Behom chvíľky vám odovzdá hotový produkt. Extra odolná fólia priľne dokonalo po celej ploche a je vhodná aj pre zaoblené displeje. Fast Skin dokáže vyrezať fóliu dokonca aj na zadnú časť vášho smartfónu. Viac sa dočítate TU >>

      Kľúčové vlastnosti:
    • Špeciálna viacvrstvová fólia zložená zo štyroch častí
    • Dokonalá priehľadnosť
    • Hrúbka len 0,12 mm
    • Prešla pádovým testom z výšky až 1,5 m
    • Samoregeneračná funkcia
    • Odporúčaná na displej smart hodiniek
    • Extrémne rýchla a jednoduchá aplikácia pomocou tzv. suchej metódy

    • Parametre

      Farba číra

      Technické parametre

      Kompatibilita Fast Skin 3.0

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Rozmer y: 13 cm

      Rozmer z: 14.5 cm

      Hmotnosť: 0.011 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia