0

    Tourus - Nafukovací paddleboard Oceanwind 10', morský motív

    Tourus - Nafukovací paddleboard Oceanwind 10', morský motív

    Aktívny

    Výrobca
    Tourus
    Kód
    SUP006
    EAN
    8018417320224
    Vaša cena bez DPH
    290.83 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    349.00 EUR
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x

      Podrobnosti o produkte

      Tourus - Nafukovací paddleboard Oceanwind 10', farebný motív

      Hovorí sa, že najkrajší pohľad na svet je z konského sedla. Na vode ale platia iné pravidlá!

       

      Tourus Oceanwind 10' je nafukovací paddleboard alebo SUP (z anglického Stand Up Paddle), teda „doska, na ktorej sa pádluje postojačky“. Je určený na stojaté, prípadne mierne tečúce vody, na pokojnú aj zvlnenú hladinu. Pri svojej dĺžke 303 cm a šírke 75 cm má výbornú stabilitu a pohodlne unesie dospelú osobu. Maximálne zaťaženie však dosahuje až 180 kg. Väčšia smerová plutva umiestnená vzadu zabezpečuje, že paddleboard dobre drží smer, zároveň ale zostáva ľahko ovládateľný. Povrch nášľapnej plochy je potiahnutý EVA (etylén-vinyl-acetát) vrstvou, ktorá je príjemná na dotyk, pritom však dostatočne priľnavá. Technológia DROP-STITCH drží paddleboard v ideálnom tvare aj pri maximálnom nafúknutí. Vedeli ste, že bola pôvodne vyvinutá pre lietadlá? Teraz je tu však pre vás. Zbaľte teda svoj paddleboard a vydajte sa k najbližšej rieke či jazeru. Dobrodružstvo čaká!

         

      Potešenie z pohybu na vode

      Nafukovací paddleboard Tourus OCEANWIND 10’ patrí do kategórie Allround, teda medzi univerzálne paddleboardy určené na nenáročný pohyb po stojatých alebo mierne tečúcich vodách. Výborne sa hodí na objavovanie morského pobrežia, jazier vo voľnej prírode i tých uprostred mesta.

         

      Rýchly a obratný

      Svojimi rozmermi Tourus OCEANWIND 10’ dokonale vyhovuje charakteristikám svojej kategórie Allround, pritom si voči priemeru zachováva nižšiu váhu. Je teda dostatočne rýchly a dobre drží smer. Okrem toho je ako stvorený na manévrovanie medzi prekážkami. Ideálny na skupinové výlety či zábavu.

         

      Kvalitné vyhotovenie

      Povrch paddleboardu Tourus OCEANWIND 10’ je vyrobený z materiálu, ktorý je odolný voči UV žiareniu. Jeho vrchná strana je vďaka použitému materiálu príjemná na dotyk, zároveň však dostatočne priľnavá, aby sa nešmýkala ani mokrá. Bočné steny sú vystužené voči nechcenému prepichnutiu a kvalitne prevedený nafukovací ventil je zapustený, čím sa predchádza náhodnému zachyteniu a vypusteniu. Technológia DROP-STITCH s vnútornými nylonovými vláknami zabezpečuje, že paddleboard drží svoj tvar aj pri maximálnom nafúknutí. Bola pôvodne vyvinutá pre americké letectvo, no dnes môže slúžiť aj vám.

         

      Praktický aj štýlový

      Mierne vydvihnutá špica paddleboardu Tourus OCEANWIND 10’ výborne zvláda aj menšie vlny, ktoré sú bežné napríklad pri veternom počasí. Vlny sú odtláčané smerom dolu a do strán a neprelievajú sa cez povrch dosky. Paddleboard má takto nižší odpor, je rýchlejší a preto sa pri menšej námahe dostanete ďalej.

      Tvar paddleboardu nie je len praktický, ale aj atraktívny na pohľad. Ladný oblúk na špici a zaoblené useknutie na konci. Všetko v sviežej bielo-modro-sivej farbe a modernom dizajne. Naozaj štýlové.

         

      Batožina vždy poruke

      Pružné lanko uchytené na štyroch miestach v prednej časti paddleboardu umožňuje praktické uchytenie prekvapivo veľkého množstva vecí, ktoré si so sebou potrebujete na vodu vziať.

         

      Ľahké prenášanie

      Sú dva spôsoby, ako paddleboard Tourus OCEANWIND 10’ prenášať. Na kratšie vzdialenosti ho jednoducho uchopíte za centrálne umiestnené madlo, na dlhšie ho vyfúknete a zbalíte do praktického cestovného batohu veľkosti 90×40×30 cm.

         

      Čo vo výbave nesmie nechýbať

      K paddleboardu Tourus OCEANWIND 10’ neodmysliteľne patrí trojdielne skladacie pádlo (hliníkové s plastovým listom, s nastaviteľnou dĺžkou 160 až 210 cm a predtlačenou stupnicou), jedna väčšia ľahko odnímateľná plutva (21 cm) na udržiavanie smeru a ručná dvojčinná pumpa, ktorá skráti dobu nafukovania alebo vyfukovania. Pumpa je vybavená manometrom na meranie tlaku, aby ste paddleboard správne nahustili. Paddleboard je možné si prichytiť k nohe (max. obvod 40 cm) popruhom, tzv. „leash“ (s dĺžkou až 310 cm), ktorý vám počas jazdy nijako nebráni v pohybe, ani neznižuje manévrovaciu schopnosť. Avšak v prípade pádu – a to ocenia najmä začiatočníci – vám nikdy neodpláva a jednoducho si ho pritiahnete. V prípade núdze oceníte servisnú súpravu, ktorú je lepšie mať a nepotrebovať, ako potrebovať a nemať.

           

      Zhrnutie vlastností

    • Všestranný paddleboard určený pre začiatočníkov aj pokročilých
    • Vhodný na jazdu v pokojných aj mierne zvlnených vodách
    • Vysoká rýchlosť a jednoduchá ovládateľnosť
    • Výnimočná nosnosť až 180 kg
    • Protišmyková úprava povrchu
    • Vyrobený technológiou DROP-STITCH
    • Ľahko zbaliteľný a prenosný
    •  

      Parametre výrobku

      Rozmery: 303 cm × 75 cm (10' × 30")

      Hrúbka: 15 cm (6")

      Hmotnosť: 7 kg samotný SUP, 11,5 kg s celou výbavou

      Maximálna nosnosť: 180 kg

      Počet komôr: 1

      Maximálny tlak: 15 psi (=1,03 bar)

      Hrúbka materiálu: 0,7 mm

      Rozmer batohu: 90 cm × 40 cm × 30 cm

      Obsah balenia:

      1× nafukovací paddleboard

      1× skladacie pádlo

      1× dvojčinná ručná pumpa s manometrom

      1× elastické lanko na batožinu

      1× smerová odnímateľná plutva

      1× popruh na nohu

      1× servisná súprava

      1× sťahovací popruh

      1× batoh na prenášanie

       

      Parametre

      Farba farebný motív

      Technické parametre

      Kompatibilita Univerzál

      Balenie

      Počet kusov v balení: 1 ks

      Hmotnosť: 10.7 kg

      Poslať info

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail

      Facebook Diskusia